Sa mai incerc inca o data?

Aseara m-am pus din nou sa vad True Grit. Este un film din 2010, cu un subiect destul de banal din ce am citit. Se intampla in vremea Americii plina de pistolari si e povestea unei fetite care vrea sa-l pedepseasca pe cel ce i-a ucis tatal. Atat stiu despre film. Si dupa seara trecuta, cam tot atata. Am adormit din nou. E a treia oara.

Iar acum apelez la ajutorul vostru, cei care l-ati vazut. Este de vazut acest film sau nu? Sa mai incerc o data? Nu de alta dar va fi ceva efort avand in vedere experientele trecute :). Un argument pro ar fi ca este regizat de fratii Coen. Iaca si trailerul, mai jos.

Sa aveti o zi plina de inspiratie.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Sa mai incerc inca o data?

  1. muntele says:

    l-am văzut luni. filmul ăsta nu e bun sau rău. îl iubești sau adormi la el. eu l-am cam iubit. dar am și citit puțin înainte despre el. cum, de altfel, e recomandat a se face înainte oricărui film. treaba asta îți poate face viața mai ușoară la unele filme. așa am aflat că nu e cazul să am așteptări de la scenariu, el nu prea există, povestea e minimalistă, dar că trebuie să fiu atent la roluri. care nu m-au dezamăgit. jeff bridges e un monstru în filmul ăsta.

    în concluzie, dacă te uiți la film petru poveste, ai să adormi în continuare. dacă ai apetit pentru roluri și interpretări de roluri, filmul poate fi foarte mișto.

  2. ab says:

    Uite un raspuns argumentat, documentat, pe gustul meu. Multumesc Muntelui pentru aceasta bucata de intelepciune bloggeristica. Si nu fac misto! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *