Cum ti se pare ideea de karaoke?

Ca-s chiar curios. Eu am spus azi noapte tarziu pe twitter ca “lumea de canta la karaoke imi pare o civilizatie aparte.“. Si am spus asta pentru ca am avut ocazia sa ma holbez la niste persoane ca noi, astia “normali”, dar care in fata microfonului erau capabile de surprize nebanuite. Am auzit vreo 2 voci extrem de bune si ma gandesc daca nu cumva nu-si pun problema daca si-au gresit cariera in cazul in care lucreaza la un birou de la 9 la 5 in fiecare zi. Ca pareau genul. Apoi, daca nu sa canti iti doreai atunci de ce ai veni sa canti la karaoke si nu canti acasa la dus. Ca tot vorbea aseara niste lume tot pe Twitter despre lucruri pe care le faci pentru tine si lucruri pe care le faci pentru public. Deci? Care-i baiul? Sunt doar timizi si se multumesc cu public mai putin numeros? Nu pot sa tina minte versurile si de aia canta doar din fata unui ecran?

Cand ai cantat ultima oara la karaoke? Eu am incercat o singura data alaturi de o prietena, pe piesa de mai jos. A iesit bine zic ce-i ce s-au holbat la noi, dar mie nu mi-a placut senzatia. E drept ca am cam fost impins de la spate sa fac asta.

Sa ai o zi cu public bun, daca ai nevoie de asa ceva.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Cum ti se pare ideea de karaoke?

 1. Teodora says:

  Nu sunt o persoana (prea) timida…insa chestia asta cu Karaoke nu m-a atras niciodata…desi voce as avea cred… Presupun ca are legatura cu simtul ridicolului, care la mine e un pic prea dezvoltat poate ca… :D Insa “ma bucur” si eu daca aud o interpretare reusita…
  Nu stiu daca ar trebui sa te surpinda atat de mult “siuatia” cu cei cu talentati… cred ca nu intrunesc 10% oamenii care fac cu adevarat ceea ce le place…majoritatea au ajuns acolo unde i-au dus conventiile sociale… :)

 2. Cristian Cartzu says:

  Never ever! Nu ma tenteaza, n-am voce, nu am curaj pt asa ceva. Daca ar fi un private performance, poate ar merita incercat.

 3. Duma Anca says:

  Oamenii”normali” viseaza sa ajunga si ei in lumina reflectoarelor, sa cunoasca aceea stare frumoasa pe care o ai pe scena atunci cand canti. De mai bine de 8 ani ma urc pe scena si cant. Cant cu drag, cu suflet. Si e doar un hobby (momentan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *