Nu-mi pot scoate din cap ziua de ieri.

Plina de revelatii. A inceput cu faptul ca mi-am dat seama ca serialul meu preferat a ajuns la un end of season si pana la toamna va trebui sa caut altceva de vazut. Pentru recomandari, va rog, adresati-va politicos, mai jos.

In timp ce realizam ca mai am doua episoade am constientizat si ca aveam o mare hiba de logica in Teoria Fostelor. Chiar daca nu multi recunosc, cred ca toti avem o astfel de teorie. A mea avea doua axiome despre care pana ieri pe la ora 14 n-am realizat ca se bateau cap in cap. Nu o sa le enunt, decat la o bere, cum spuneam si ieri pe Facebook, in comentariile anuntului initial: I think I just discovered a miss-judgement in my ex-girlfriend theory. :|. Dar, in schimb, va pot da niste hint-uri: (1) daca fosta cu actuala ajung sa socializeze, chiar ai nevoie de o astfel de teorie. Si eventual bine pusa la punct. (2) Unde mai pui ca nu e sanatos sa vorbesti despre fosta cu actuala in termeni comparativi. (3) Cum de altfel nu e prea inspirat sa vorbesti doar de una dintre ele, cu cealalta. Imi pare ca nu suntem pregatiti pentru o deschidere asa mare la capitolul sinceritate.

Mai tarziu in zi, revelatiile au continuat. Treceam prin centrul vechi si la o terasa o duduie mesteca guma relaxata, cand se aude o salva: poc-poc-poc. Facuse 3 baloane pe care le-a spart zgomotos. Erau baloane d-alea facute cu limba si care nu le afisezi intre buze, ci le prinzi intre limba si cerul gurii si le apesi pana pocnesc. Inevitabil, s-a nascut o… intrebare! ;)

Apoi, ultima a venit in timp ce paseam agale pe Calea Victoriei, la deal, uitandu-ma la masinile care stateau incolonate in traficul de ora 18. Inevitabil m-am zgait si la soferi. Intrucat doar 2 soferite mi-au atras atentia m-am gandit ca ceva le leaga. Si elementul comun avea sa fie acelasi model de masina. Incercand sa rememorez un pic pe acest filtru… m-a lovit! Cred ca am o slabiciune pentru domnisoarele ce conduc Toyota Yaris. Desi au problema cunoscuta cu acceleratia. Daca ar fi sa judec strict dupa masini, mi-ar placea mai tare o slabiciune pentru cele ce conduc Volvo C30. Din nefericire Volvo-ul nu performeaza la fel de bine in vanzarile din Romania.

Cred ca dupa atatea momente de click, se cere o concluzie. Eu ma gandesc ca sunt un sensibil daca sunt in stare sa observ atatea detalii in juru-mi. Dar s-ar putea sa fiu subiectiv si supus greselii, asadar, va rog, corectati-ma.

Zi cu-n click la fiecare ora.

PS: acum imi dau seama cat de buna era postarea de azi pentru publicitate contextuala. :)

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *