Bicicleta sau muzica?

Sau amandoua? Aceasta ultima varianta este disponibila incepand de Joi, la centrele de inchiriat biciclete Cicloteque. Adica, pe langa bicicleta primesti un mp3 player si casti Canyon, incarcat cu-n playlist asigurat de Radio 21 si te poti plimba dand din cap linistit pe aleile parcului. Avertisment: luati in calcul ca avand casti pe urechi nu veti auzi ce se intampla in jurul vostru, deci si mai multa atentie la cum mergeti.

Cum am aflat eu de aceasta nazbatie muzicalo-ciclista?
Am fost invitat joi seara, pe la 19.30, in Parcul Herastrau unde impreuna cu vreo 10-12 bloggeri am participat la un Bike Hunt. Adicatelea, am primit cate o bicicleta, cate un mp3 player cu 9 piese, tematice 3 cate 3, care descriau mai bine sau mai neinspirat 3 puncte din parc. S-a definit ordinea de parcurgere, am mai primit prin tragere la sorti 2 coechipieri si astfel am plecat la drum in cautarea comorilor. Pe bicicleta. Treaba fiind o compertitie, a cam lipsit plimbarea, dar a meritat, pentru ca desi over-all am iesit impreuna cu Ionut Bunescu si Dan Pandrea pe locul 2, am luat un premiu foarte fain la check-point-ul 2, de la Hard Rock. Inainte sa va spun ce puteti face pentru a castiga premiul pe care eu l-am castigat prin pedalat, vreau sa felicit si echipa castigatoare, #sportmeet, formata din Alin Pandaru, Cezar Vasile si Andrei Stanciu.

Concurs!
Lasati un pic telefoanele, ca nu trebuie sunat nicaieri. Am pentru unul dintre voi un VIP Pass Cicloteque, incarcat deja cu niste vreo 20 de curse, cu care veti putea sa luati cate o bicla din oricare centru de inchirieri (Cicloteque, desigur). Ce trebuie sa faceti pentru a castiga acest premiu? Sa dovediti la intreaga lumea ca-n aste aste picioare mai curge sange de… Amstrong, Contador sau altul. :) Adicatele, 2 lucruri:
1. Sa urcati pe contul dvs. de Facebook o poza in care tu esti pe o bicicleta inchiriata. Nu conteaza de unde ai inchiriat-o, de la ce firma sau in ce oras. Ma intereseaza doar sa vad ca esti interesat de astfel de plimbari.
2. Sa pui linkul intr-un comentariu mai jos ca sa vedem cu totii. Atentie! Poza trebuie sa aiba setata “visibil pentru toata lumea”. Nu se pune daca ne obligi sa devenim prieteni cu tine ca sa te vedem biciclind, ok?

Data limita de inscriere este Miercuri 20 Iulie 2011, pana la ora 20.00. Joi dimineata, voi anunta castigatorul, care va fi desemnat printr-o tragere la sorti.

Succes osteni! Si nu uitati sa pedalati!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Bicicleta sau muzica?

  1. Anca Duma says:

    Foarte, foarte frumos. Uite, vreau sa particip si eu. Iata linkul: http://www.facebook.com/photo.php?pid=681880&id=1725019866&saved :P

    Enjoy si sper sa-mi poarte noroc aceasta poza! :D

  2. ab says:

    buuuun. Prima inscriere validata. Stay tuned! :D @Anca Duma

  3. Pingback: Gandul de dimineata » Ce-am vazut la mare.

  4. Pingback: Cu bicicleta, nu doar pe nas

  5. ab says:

    Intrucat doar Anca Duma a parut interesata ce acest VIP Pass, imi permit sa deduca, cum ca voi, ceilalti ce mai cititi din cand in cand ce scriu pe aici, aveti deja biciclete. Am revin in acest caz cu un Gandul De Dimineata Bike Meet ca sa ne cunoastem si sa ne plimbam cu totii. Pana atunci insa, draga Anca, felicitari! Faina poza! VIP Pass-ul Cicloteque este al tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *