Ce-am vazut la mare.

In primul am vazut ca inca mai rezist sa nu dorm o noapte. Cum povesteam si ieri, am plecat la 4 dimineata fara sa apuc sa dorm macar o ora. Si a am functionat normal pana aseara la 11 cand am plecat inapoi spre Bucuresti. Dar ce a fost acolo?

Neavand o tinta clara in minte cand a plecat, pe drum am stabilit sa incercam sa mergem la in Mamaia, dar in nord, ori la Kazeboo unde mai fusesem si inainte de concertul Jamiroquai, ori tot in zona aia. Ne-am oprit la Hanul Piratilor insa nu avea sa fie o sedere lunga. Apa era verde din cauza algelor ce pluteau linistite cam cat reuseai sa distingi cu ochiul liber spre larg. Am spus “la revedere, Mamaia” si am tulit-o spre sud.

Acolo am zis sa incercam tot o plaja pe care o stiam ok mai ales pentru intrarea lina in apa. Am fost insa placut surprinsi ca intre Venus si Saturn s-au incheiat lucrarile la acel drum. Acum totul arata foarte ok. Plaja a fost si ea amenajata si este plina pe toata lungimea de umbrelute. Acolo apa era “ca la televizor”: limpede, linistita, curata. O placere asa ca de la 7 pana la 10 nu prea am zabovit pe mal. Turele “clasice” intre geamandure au fost preocuparea principala, pentru ca dorul de inot a fost cel ce m-a adus la mare.

Temperatura de 32-33 de grade a fost cu mult mai suportabila decat canicula bucuresteana, iar acolo daca iti gaseai un locsor la umbra, totul avea sa fie perfect.

Recomand astfel de iesiri, chiar si de o zi. Sunt mai mult relaxante decat obositoare, si asta vine de la unul care a dormit vineri seara si duminica seara.

Zi placuta pentru un start perfect de saptamana. Si nu uita de concursul Cicloteque. Mai ai doar 1 zi jumate pentru a te inscrie.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *