In garaj se canta bine.

Aseara am fost pentru prima oara in Garajul Europa FM. Inainte sa va povestesc cum mi s-a parut, vreau doar sa va spun ca nu-s de acord cu bataia cu pumnul in piept despre cine a fost primul cu cantarile live la radio. Fie ca e vorba despre Guerrilla, Europa FM sau Radio 3. Primii au fost altii, afara, care au facut asta si care ne-au inspirat si pe noi. De asemenea nu-s de acord nici cu cei care acuza de copiere ieftina de formate. O transmisie live la radiourile din Romania da ceva bataie de cap, pentru simplul fapt ca la noi in radiouri se baga bani in echipament doar asa cat sa poata emite. Cu exceptia Radiofuziunii care a beneficiat de banii din abonamente si si-a facut studiouri de sta matza-n coada, restul s-au rezumat la variante mai economice.

Revenind la garajul in care George Zafiu e mecanic sef, aseara au fost invitati Alexandra Ungureanu si Blue Motors (trupa rezidenta si in Coyote daca nu gresesc). Canta de ceva vreme in formula asta iar acest lucru s-a vazut aseara in niste medley-uri de 2-3 piese foarte fain imbinate si care au animat foarte usor publicul de vreo 50-60 de persoane prezent la subsolul radioului. Una peste alta, bine pus la punct totul, gazdele simpatice, iar daca ar fi ceva ce nu am gustat prea tare… cred ca m-as opri la coltul VIP, care intr-un garaj (atmosfera intima si neconformista) mi se pare mie ca nu-si are locul. Cred ca prezentatoarele de stiri de la tv-urile de specialitate nu ar fi avut o problema sa stea in public, pentru ca scopul prezentei acolo era acelasi: o cantare live.

Sa aveti o zi semi-superba, cu iz de weekend si racoare.

PS: Cred ca o inregistrare video veti gasi, ceva mai tarziu in zi, la Dan Padrea pe blog . L-am zarit aseara filmand cu foc cel mai nou single al Alexandrei.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to In garaj se canta bine.

  1. Anca Duma says:

    Iti multumim ca ai venit, inseamna ac am facut treaba buan cu promovarea! :P Si e musai sa vii si la o cantare de club! :)

  2. Anca Duma says:

    Iti multumim ca ai venit, inseamna ca am facut treaba buna cu promovarea! :P Si e musai sa vii si la o cantare de club! :)

    http://www.facebook.com/BlueMotors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *