Ma tem ca…

… la intrebarea “de ce ma apuca pe mine filosofia sambata dimineata?” nu stiu sa raspund acum. Cred ca trebuie sa ma mai documentez. In schimb imi vine asa de tare sa raspund la 2 dintre intrebarile primite de la prieteni (& cititori) despre acest blog incat iata ce urmeaza. Recunosc ca explicatia pe care am dat-o acestui blog la “despre blog” ma asteptam sa fie multumitoare, dar ce farmec ar avea viata fara surprize? :)
Prima intrebare, venita mai din spatele salii, de la cineva care tocmai a intrat, pune problema banilor din blog. Raspunsul: =)). Din mai multe motive: (1) blogul e la inceput, iar bani din blogging se fac greu. Vedeti aici de catre cine. (2) e un blog personal, deschis, cum sunt 99% din bloguri probabil. (3) fiind la inceput si inconstient, ipotetic vorbind, daca as ajunge in situatia in care sa mi se propuna “publicitate” aici, cred ca as fi foarte selectiv. Nu e etic si obiectiv, dar nici ce scriu eu aici nu este asa. E perspectiva personala. (4) daca stiti pe cineva care vrea sa puna bani rugati sa ma sune ;)
Intrebarea a doua este la fel de simpatica. “Cum fac sa-mi fac timp sa scriu zilnic?”. Nu percep asta ca pe un efort. Nu vreau sa par acum arogant si sa pretind ca m-as exprima cu multa usurinta in scris, doar ca imi place. Dintotdeauna mi-a placut. Asadar, nu timpul investit imi pare greu de recuperat. Mi se pare mai greu sa gasesc intotdeauna perspectiva si subiectul potrivit. Nu-mi iese intodeauna, pentru ca si eu, ca toata lumea, am zile mai bune si mai proaste. Uite spre exemplu azi! Noroc cu piesa asta.

In speranta ca am mai lamurit din problemele globale de maxima importanta, iti urez o sambata de mare angajament!

PS: Daca ai si alte intrebari, acum e momentul :)
PS2: Don’t forget to rate, comment & subscribe. De ce oare iese R.C.S.?! Asta nu e publicitate!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Ma tem ca…

  1. nanook says:

    draga bogdane, nu pune la inima intrebari care nu au de a face cu viata ta, ci cu viata ‘lor’. pierzi prea mult timp sa raspunzi la tot felul de intrebari, a-propos de cum iti faci timp sa scrii pe blog :) n.

  2. N-am privit asa raspunsul asta mai ales ca am scris practic despre asta. Deci, era fix timpul pe care-l acordam post-ului zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *