Tie iti e dor de ea?

In ultima perioada nu am vazut prea mult clipuri despre noi, despre ce facem si ce uitam sa facem. Astfel ca la Friday Special-ul de azi, ne intalnim cu un clip care te pune pe ganduri. Rau!

Este video-ul de campanie pentru wemissyou.de, scris foarte bine, realizat parca si mai bine, iar cine nu are nicio reactie la asta, n-are inima, zau asa!

Acum ca ai vazut despre ce e vorba, vin si eu si te intreb: tie de cine ti-e dor? E greu sa-i dai un semn? Sa te duci sa-l vezi? Nu de alta, dar poate lui/ei ii este chiar imposibil sa iti spuna asta. E vineri! Fa-ti timp, ca e weekend.

O zi cu revederi placute!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Tie iti e dor de ea?

  1. Ligia says:

    nu mi s-a parut emotionant (sau poate n-am inima). N-a fost creat ca lumea suspansul, te tot gandeai ce naibii o sa vada ala acolo iar rezultatul a fost total aiurea…idee buna, realizata prost :D

  2. ab says:

    @Ligia , dar cum sa spui ca n-ai inima? Din toate postarile mele, ai citit probabil vreo 2-3. Iar la asta ai reactionat cu un comment. Deci ai inima. :D Referitor la spot, mie imi pare ca nu s-a accentuat suspansul ci simbolistica. Desi a vazut clar o caprioara, nu-i venea sa creada ca-i acolo asa ca era pregatit cu mana pe arma. Apoi, chiar si fata in fata cu ea parca nu o recunostea. Nu o mai vazuse demult. Iar finalul… orasul omoara “natura” si noi nu reactionam in niciun fel. Ba mai mult, daca asculti vorbele soferului de taxi, chiar se mira de prezenta “naturii” in oras. Eu asa am vazut lucrurile. Poate gresesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *