Sa vorbim un pic despre nopti.

Mai exact despre noaptea de sambata spre duminica. Ce ar trebui sa se intample in mod normal intr-o astfel de noapte? Si mai ales… ce n-ar trebui sa se intample?

Lista lucrurilor de nefacut din ce am vazut eu ca n-ar fi cool in cercuri sociale active ar putea incepe cu statul acasa la modul cel mai general. Apoi, daca tot stai acasa ar fi bine sa nu fi singur. Apoi, daca esti singur, Doamne fereste sa te joci pe calculator sau sa stai pe facebook. That is lame! Sau asa pare sa spuna tagma petrecaretilor. Pe de alta parte pe cei care ies, ii mai vezi in mijlocul terasei cu iPhone-ul conectat la reteaua de care vorbeam. Mai mult, si prin cluburi am mai vazut. Ce ar mai fi un-cool pentru seara de sambata… sa nu poti sa bei si tu ceva, macar o bere.

Toate cele de mai sus le-am constatat prin observare personala, la fata locului. S-a intamplat sambata, cand am facut o tura prin cateva cluburi, din curiozitate profesionala, curiozitate din cauza careia am ajuns la 5 dimineata acasa. Si ca sa nu dau vina pe nimeni, toate cele mai de sus le-am facut eu.

Pentru lista cu ce ar trebui sa se intample sambata seara v-as ruga sa ma ajutati cu sfaturi, pentru ca, in mod evident, nu ma pricep. Asta asa, ca sa va treaca mai usor inceputul de saptamana.

Luni ne-extraordinara sa fie pentru toti!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Sa vorbim un pic despre nopti.

  1. uma says:

    hello :)
    ce ar trebui sa se intample sambata seara dpmdv: sa faci ce-ti place, sa faci ceva care sa te relaxeze, imbogateasca (spiritual, financiar, cum vrei tu). Eu as merge intr-un pub si as asculta muzica live, as dansa dar pe muzica veche, nu ma inteleg bine cu aceasta noua si comerciala, as sta la un foc de tabara, la un monopoly (dar din acela clasic nu asta nou cu POS) si la o bere cu lamaie. Acum vara as incerca sa stau departe de seriale, care sunt molipsitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *