Cat de rusinat esti cand…?

Citeam acum ceva vreme ca femeile nu se gatesc pentru barbati. Asta nu m-ar mira, cine naibiului suntem noi sa meritam? Dar cica nu se gatesc nici pentru ele. Nu. Se gatesc de ochii si gura altor femei, fie ca le cunosc fie ca nu. Pe asta o cred, pentru ca stim cu totii cat de radical este “Tribunalul Femeilor”.

Apoi, citeam in alta parte ca barbatii aranjati mai dezordonat sunt mai sexosi. Pentru mine nu, dar se pare ca asa ar fi. Cert e ca baietii nu se inghesuie la oglinda, din punctul meu de vedere pentru ca nu le pasa prea tare de ce spune lumea.

Bun, acum ca am identificat doua abordari diferite a conceptului de afisare in public, vine intrebarea: ce te face sa intri in pamant de rusine?
Eu, de exemplu, am starnit un chicotit zdravan printre fetele prezente pe o terasa cand mi-am scapat paharul de limonada si l-am prins in drumul lui spre podea, reusind astfel sa-mi pun jumate din bautura pe pantaloni. Macar n-am spart paharul. Desi amuzat de intamplare am simtit cum mi se incing varfurile urechilor, semn clar ca roseata incerca sa iasa la suprafata, presata de rusinea interioara. Cred ca este un adevar general valabil ca lucrurile care ti se intampla in public sunt cele mai jenante pentru noi. Deci, intrebarea ramane: ce te face sa intri in pamant de rusine? Si daca nu e prea complicat, poate ne spui si cum ai patit-o ultima oara. Multumesc.

Sa ai o zi plata din acest punct de vedere.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Cat de rusinat esti cand…?

  1. Larisa says:

    bai, eu m-am simtit prost pentru prostia altuia, cel mai recent. am calatorit cu autobuzul folosind un bilet, dupa multe vreme in care fusesem obisnuita cu abonament. asadar, am validat, masinaria mi-a “urat” calatorie placuta, dupa care m-am asezat relaxata pe scaun. evident, a venit controlorul si evident a fost ceva in neregula. m-a intrebat incruntat de ce n-am validat. stiam foarte bine ca tocmai facusem asta, si i-am zis, dar mi-a zis sa fiu mai atenta altadata, iar acum deja tot autobuzul se uita acuzator la mine, si m-am simtit infractorul numarul 1 in ochii lor. si nici macar n-aveam idee cum as putea sa le mai dovedesc acum ce cetatean de onoare sunt de fapt :)) pe situatiile astea, in care te faci de rahan fara sa fie vina ta, mi-e cel mai ciuda.

  2. ab says:

    @Larisa dap. Subscriu. Situatiile in care altul o comite dar tu iesi mai sifonat sunt de jena maxima. Dar asta cu ratb-ul si controlorul nu se intampla multora. Chiar, cum demonstrezi ca ai “taxat” cu aceste cartele?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *