Give a shit or give milk?

Daca saptamana trecuta la Friday Special, ne-am orientat atentia catre arta si culoarea pe care o da vietii, saptamana asta ne intoarcem cu picioarele pe pamant, unii chiar la coada vacii, iar altii poate chiar pe buda. Dar sa le luam pe rand.

Pe un afis al unui pub de la universitate scrie asa: “M-am apucat de baut din cauza unei muieri si nici pana azi n-am apucat sa-i multumesc“. Touching, isn’t it? Iata ca betivii nu sunt tocmai niste egocentristi si se gandesc si la altii. Si daca tot ne gandim la altii, v-ati gandit vreodata cand beti lapte cui trebuie sa multumiti pentru asta? Daca da, nu sunteti singurii.

And if you don’t give a shit about milk, give a shit for anything else matters to you. Iar in aceasta privinta treaba-i chiar organizata la give-a-shit.org. Cu spot tv si tot ce trebuie. Iar in chestia asta vad un rival serios pentru romanescul “#pebuda” de pe Twitter. Spre exemplu 3625 de oameni gived-a-shit about domestic violence.

Nu uitati, sharing is caring, chiar daca este vorba despre orice rahat pe care-l faceti. Mtv-ului ii pasa, pentru ca ei sunt endorserii acestei campanii :).

O zi calda, calma, ca-n povesti.

PS: Daca-ti place Friday Special, click aici pentru toata colectia. :D

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *