Imi plac tinerii ce au un vis.

Spuse batranul din mine. Dar chiar imi plac. V-am mai povestit eu despre cat de mult ii admir pe pustii ce se dau cu bmx-urile sau cu rolele in Tineretului pe rampe si cat de mult ma bucur ca principala lor preocupare nu sunt tigarile sau drogurile sau mai stiu eu ce alte nebunii. Ei au nebunia lor, cu bicle, role, rampe si trick-uri.

In aceeasi categorie de tineri cu un vis, intra si Szekely Nandor, strigat Nandi de prieteni. El este din Miercurea Ciuc si pot sa-i reprosez un singur lucru: ca nu vorbeste corect romaneste. In rest numai respect pentru faptul ca-si urmeaza visul.

As mai puncta un singur lucru, pentru ca filmul mi se pare ca a spus tot despre subiect. Este de apreciat ca intr-o tara ca a noastra Burn decide sa “fure” din “materialul” de sponsorizat a lui Red Bull. Este cunoscut faptul ca RedBull este peste tot in lume unde se intampla extreme sports si este o tactica de marketing care i-a instalat ca lideri in piata in ultimii 4-5 ani. Sunt de acord in acest caz cu “furaciunea” pentru simplul fapt ca astfel de tineri au nevoie de sprijin la noi pentru a deveni exemple pentru altii.

O sambata plina de reusite.

PS: la clipul asta am ajuns vazandu-l postat de Muntele, dar nu mai stiu unde.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *