#sweetlullaby: Daca as fi putut…

… sa ajung acolo, la Tuborg Green Fest, cel pe care o sa-l ascultam in seara asta ar fi fost motivul principal. Din 2 considerente: (1) pentru ca-i beatboxer si face asta foarte bine si (2) pentru ca nu s-a rezumat doar la atat, ci a inceput sa se joace, sa compuna. S-a lansat pe strada, deci este spectaculos. El este Dub FX si am ales Love Someone pentru ca e important mesajul, dar si pentru ca explica la inceput ce face el acolo.

PS: Dar asta nu-i tot.

Sa ma explic. #sweetlullaby este despre live, despre muzica, despre atmosfera si despre cei carora le place asta.

Asa ca, pe modelul iPad-ului primit pentru ca am scris frumos si cu drag despre tenis, am sa ofer o invitatie VIP pentru toate zilele Tuborg Green Fest Peninsula, blogger-ului care imi lasa aici un link cu ce a scris el despre festival, mai jos la comentarii. Singura conditie de eligibilitate este ca textul sau sa fie antedatat acestei postari.

Pe The Chosen One am sa-l anunt maine, tot pe seara. Am insa o rugaminte. El va trebui sa indeplineasca functia de “corespondent #sweetlullaby la fata locului” si sa transmita de acolo. Detaliile formatului i le voi prezenta ulterior. Doar un telefon ii trebuie.

Asadar, “astept provincia” cum se spune.

This entry was posted in #sweetlullaby and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to #sweetlullaby: Daca as fi putut…

  1. Pingback: Gandul de dimineata » #sweetlullaby: Initial m-am speriat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *