De ce râd pestii, Mitica?

M-am tot gandit cum as putea eu sa explic acest status “that s why you shoud neber get drunk: you’re going to get drunk going to fishing.” Pe urma mi-am dat seama ca nu explicarea lui este complicata. Aia e simpla. M-am imbatat. Seria insa de invataminte trase din aceasta experienta este insa mult mai importanta.

First of all, ca tot porniram de la un status postat pe Facebook, daca tot te imbeti cum n-ai mai fost din liceu, zic totusi ca ar fi important sa nu spui la toata lumea. E drept ca eu n-am spus-o, doar am ilustrat cu ceva mai multe cuvinte decat era nevoie. Wait! Este o parte buna in asta: bine ca n-am postat asta pe linkedin. Ca tehnic vorbind, se putea. Aplicatia m-a lasat sa postez fix aceeasi prostie si pe Twitter.

Acum ca am ajuns la tehnologie, iaca cum poti ajunge sa constientizezi beneficiile optiunii auto-correct. Mie mi se pare un insight foarte important pentru dezvoltatorii aplicatiei. Deja vad o optiune noua la tot ce inseamna site-uri de socializare, pe care sa o activezi cand pleci la baute. Nu esti in stare sa scrii sa te ajute un pic, pentru ca nu vad de ce ai urmarii statusuri lipsite de sens.

Statusul de mai sus a ajuns in halul ala, cu largul meu ajutor. Eram dupa un status in care practiv avea sa se dovedeasca disclaimer pentru ce urma: “Ok. Dupa al 10-lea shot de tequila ar trebui sa declar seara incheiata. Si totusi scriu corect.“. Mai mult, a mai fost o notificare cu patru pahare mai tarziu: “Al 14 lea shot, should i stay or shoud i go?“, si chiar si aici lucrurile pareau cat de cat organizate. Cert e ca de aici incolo a urmat un set de decizii succesive gresite care au condus, in ordine cronologica, la experimentarea nedorita a senzatiei de voma, dar si a efectului ei benefic, la pierderea telefonului in santul cu iarba mare in care am coborat din masina pentru a desfasura activitatea despre care spuneam. Nu, am condus eu, dar iata un sfat misto pentru cei ce stiu ca vor avea din cand in cand pasageri ebrietosi: luati masina cu minim 4 usi. Si daca erati curiosi unde am gasit eu sant cu iarba mare in Bucuresti,… era bine daca ne limitam doar la capitala. Se pare ca mi-am dat acordul de participare pentru un pescuit in Dunare, undeva spre Turnu Magurele. Fara telefon n-am putut sa dau check-in pe Foursquare.

Pe aceasta cale vreau sa multumesc unui prieten bun pentru faptul ca a avut bunavointa ca aseara sa vina pana acolo sa ma pescuiasca si sa ma aduca acasa. Despre peste n-am prins nimic, poate si pentru faptul ca n-am pus undita in apa.

Sa aveti o saptamana prolifica. Eu ma duc sa dezvolt o strategie de reabilitare a imaginii personale.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to De ce râd pestii, Mitica?

 1. Clod says:

  Noi aveam o zicala in grup “don’drink and dial!”…cu noile tehnologii poti adapta :)

 2. ab says:

  @Clod Excelenta asta! Iata unde ne sunt specialistii, domnule presedinte Constantinescu!

 3. Pingback: Gandul de dimineata » #sweetlullaby: Suspendarea temporara…

 4. ana says:

  trebuia sa spui daca iti doreai atat de mult sa mergi la pescuit :)

 5. laura says:

  N-o lua in tragic, din cand in cand, cate o nebunie de asta ne mai scoate din…rutina :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *