Mutant and proud.

Daca ar fi sa vorbim strict de realizare si poveste, filmul X Men – First Class chiar nu e vreun motiv de mandrie pentru realizatori, in principal dintr-un singur motiv: este previzibil cap-coada.

Daca ne place genul insa si X Men sunt niste eroi pe care-i indragesti, lucrurile se schimba un pic. Ma rog, filmul ramane la fel de previzibil, dar merita vazut pentru simplul fapt ca este o noua poveste, aceea de inceput a mutantilor. Mai mult, afli cum sa facut impartirea pe tabere (Profesor X si Magneto), ba mai mult afli cum s-a ajuns la aceste nume. Din acest punct de vedere este ca un documentar cu ceva actiune.

Cred ca efectuarea alegerii taberelor este cel mai interesant lucru din aceasta parte a X Men, si spun asta pentru ca se sapa destul de mult in caracterul fiecarui personaj si se expun diversele sentimente pe care acestia le au despre ei, dar si despre lume. Jocul se face pentru cativa intre opinia celorlalti si propria imagine. Acceptarea de catre ceilalti este un factor important si in lumea noastra si sunt multi pentru care acest lucru conteaza mai mult decat orice. Omul este concentrat foarte tare pentru a cauta confirmare pentru tot ceea ce face, iar asta se dovedeste a fi un pas pe care nici mutantii din film nu-l pot trece cu usurinta.

Una peste alta, filmul e dragutel, dar sa nu va asteptati la cel mai spectaculos film din serie. De altfel si Logan/Wolverine spune clar: “Go fuck yourselves!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Mutant and proud.

    • ab says:

      Haha! Haioase versurile din parodia acestui nene. Acum imi dau seama cat de tarziu am vazut acest film. Astia au facut deja o piesa si o parodie despre :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *