Romanii intra pe primul loc.

Saptamana trecuta imi manifestam dezamagirea despre originile spotului Cosmote – Fluturele. Spuneam atunci ca astept cu mare interes un proiect, o idee, o realizare care sa fure prim-planul intr-o saptamana, pentru a ma putea mandri prin conationalitate cu ea. Ei bine, a venit. La Friday Special.

Miercuri trupa Byron a concertat in Club A, pentru a marca lansarea site-ului oficial al trupei. N-am reusit sa ajung la cantare dat fiind ziua grea ce s-a incheiat dupa startul evenimentului, dar am intrat pe site. Din punctul meu de vedere este cel mai bun site de prezentare facut vreodata pentru o trupa romaneasca. Inteleg ca in spatele dezvoltarii sta Webstyler. Este lucrat atent, in detaliu, cu un concept, ceea ce e mai rar pe la site-urile romanesti si cu integrarea faina a playerului audio. Asta-mi pare chiar foarte inspirat pentru o trupa de nisa cum este Byron, pentru ca astfel orice curios va stii (intotdeauna mi-au placut cititorii atenti si educati) dinainte sa apara la cantare daca-i place sau nu, fara sa apeleze la youtube, sau alte d-astea.
Va invit sa va convingeti singuri de ce v-am spus cu un click pe www.byronmusic.ro.

Si tot saptamana asta am aflat cu interes, uimire si o ridicare de spranceana ca motocicleta din filmul Tron a fost produsa si in varianta electrica. Stirea despre aparitie este aici, dar ca sa sintetizez, nu se stie pretul, dar versiunea trecuta, pe benzina era 55.000$ bucata.

Sa ai o vineri cu iz de sambata!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Romanii intra pe primul loc.

  1. canta foarte bine byron. nu pot sa ma abtin sa nu corectez o greseala gramaticala, caci “va stii” nu se scrie cu atatea litere. in rest numai de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *