Inainte sa te…

… bagi la culcare in aceasta seara, acorda-ti vreo 2 ore pentru a asculta acest radio show. Serios! Este o dovada ca radioul poate fi liber chiar daca e de stat, ca radioul poate sa sune bine chiar daca e de stat, ca radioul poate informa intr-un mod comercial chiar daca e de stat, ca platim taxa radio de pomana in Romania. Numele realizatorului este Nihal, iar pe contul sau de Twitter, aseara, in mod evident, traia la maxim meciul din Cupa Angliei dintre Tottenham vs. Fulham. As zice ca este fan Tottenham: “3 -1 to the tottenham, jus started jumping around, my staffie jus started barking, my mrs jus started shoutin (at me – the kids r asleep).” Dupa ce asculti emisiunea, daca crezi ca merita efortul, poate dai si un reply aici sa-mi spui cum ti-a parut.
Si tot aseara am descoperit prin intermediul aceluiasi BBC Radio 1, ca imi va placea in continuare de Cheryl Cole, dar nu pentru calitatile ei vocale. In acest moment pare ca a devenit Playback Queen in insula. Aici, doua inregristrari Youtube din Live Lounge-ul lui Fearne Cotton . Cheryl Cole – Fireflies si Cheryl Cole – Parachute (la asa o prestatie live ma intreb de ce o fi ales tocmai aceasta piesa ;) ?)

 

Sa ai o joi ca noi! Sau mai buna :)

 

PS: De ce crezi ca-ti place in continuare muzica pe care o ascultai in adolescenta? (A). pentru ca era muzica de calitate nu cum e asta de azi, cu sani si picioare (B). pentru ca e muzica ta de suflet, alaturi de care ai crescut. (C). daca ai si varianta C, te rog nu te sfii.

 

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Inainte sa te…

  1. uma says:

    voi comenta doar pt P.S., imi place muzica pe care o ascultam in adolescenta pt ca sunt melodii care imi trezesc anumite trairi, imi place sa aloc in memoria mea o melodie pentru fiecare persoana apropiata mie, vreau ca doar ascultand o melodie sa fiu pentru cateva minute cu zambetul pe buze.
    Muzica de astazi nu prea o mai ascult pt ca a aparut ipod-ul si am renuntat la radioul in drum spre serviciu, nu sunt la curent cu noutatile muzicale decat daca sunt in top 30 la Radio Romania Actualitati (este topul pe care-l ascult cand gatesc sambata).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *