Virgin Ikea on Google Street View.

Inainte de temele specifice Friday Special, o explicatie: ieri dimineata n-am mai apucat sa va povestesc la m-am gandit cand m-am trezit. Dupa doar o ora de somn intre 5 si 6 dimineata, chiar nu era ordine in ganduri si nici timp fizic sa fac. :)

Revenind la oile de vineri, am 3 chestii misto rau. Prima este un exemplu de “Asa, da!” pentru participarea unui brand la un festival. Virgin Mobile a creat o nebunie perfecta care se preteaza in mod ideal la un festival de muzica si care pune experienta vizitatorului pe primul plan, astfel incat brandul sa devina memorabil prin asta. Vremea flyerelor a apus de ceva timp.

Apoi, Ikea face un spot care sa sublinieze multimea de variante pe care le ai pentru bucatarie. Un munte de variante, tocmai bun de catarat. Recomand totusi sa nu incercati acasa o astfel de deplasare in bucatarie, indiferent de dimensiunile ei.

In plus, pentru weekend, daca vreti sa redecorati orasul in care traiti, poate va este de folos aceasta informatie. E musai sa incercati si aplicatia de aici, dezvoltata impreuna cu Google Street View.

In incheiere va marturisesc ca m-am trezit in aceast dimineata cu aceasta urare pe telefon: “Neata. Sa ai o zi cu multe zambete de la domnisoare dragutze :)“. Ceva asemanator si voua!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *