Zi cu rata si cutremur. Avertizez!

Nu vad nicio legatura intre ele. Pentru simplul fapt ca rata vine in fiecare luna, iar cutremurele sunt mult mai rare. Nu ma plang, doar zic. Ieri am constatat ca am mai luat 2kg cu mine peste tot, iar la 5:40 cand miscandu-ma in pat s-a miscat biblioteca mi-am spus ca-i prea mult.

Dar se pare ca nu era de la mine. Cineva mai mare a cazut din pat si a miscat serios blocul. Partea un pic bizara este data de o alta paralela. In 1987 (parca) a fost un cutremur maricel in miez de noapte. Atunci stiu ca in pijamale am iesit cu toata lumea din bloc pe alea din fata. Vreo 30 de minute am stat acolo. S-au discutat diverse. Nimic politic. D-astea de zi cu zi. Azi, la ora 5:40, in 2011, tot cutremur, nu la fel de mare, dar reactie total diferita. Aproape in somn mi-am dat seama ca deja postam pe facebook (nu nimerisem twitterul). Am intrat apoi si acolo si nu, nu eram singurul. Pyuric, Cristina Ursache,  RalucaVali Barbulescu,  Anne-Marie si pragmaticul Mircea Mester.

Toate aceste reactii ma fac sa iau din ce in ce mai in serios urmatoarele doua avertizari.

Surse: Facebook 1  si Facebook 2.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Zi cu rata si cutremur. Avertizez!

 1. adina says:

  In ’86 a fost cutremurul ala maricel … s-au zguduit bine lucrurile atunci … mi-aduc aminte ca a avut ceva replici si mi s-au spart diverse prin casa … deci nu prea suporta comparatie la intensitate … intrebarea care se pune acum e: daca ar fi fost cutremurul de azi-noapte ca cel din ’86, primul lucru pe care ai fi pus mana sa-l iei cu tine si sa iesi din casa ar fi fost telefonul???

 2. uma says:

  eu am simtit ca trebuie sa postez pt FB, asta a fost iesirea mea in strada :)
  pentru ca cutremurul m-a prins la curte, nu s-a simtit asa de tare, daca eram la bloc la etajul 9 cu siguranta nu scriam pe FB, ma uitam sa vad daca au mai crescut crapaturile din perete.

 3. uma says:

  eee, asta nu cred ca s-a mai intamplat, sa posteze 2 persoane in acelasi timp.

  Adina, eu zic ca meritam un premiu, tu ce zici?

 4. ab says:

  adina, nu stiu ce as fi luat acum cu mine. Cert e ca acum nu ma panichez usor. Cand eram mic m-am speriat de sperietura alor mei. Era primul meu cutremur serios.

  uma, dar tu ce faceai la 5.40 dimineata in curte, hah?

 5. uma says:

  @ab
  ajungeam acasa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *