How it begins: Hayley Warner – Australia

Ce-i “How it begins”? Este #sweetlullaby-ul de weekend. Este o selectie facuta strict in baza gusturilor personale, selectie de clipuri cu prestatii care mai de care mai surprinzatoare a unor concurenti in show-uri tv din intreaga lume. Iar cand spun show-uri tv ma refer la ceva deja cunoscut si la noi, precum Britain’s Got Talent, American Idol, The X Factor sau productii mai autohtone cum este Vocea Romaniei. Sper sa reusesc sa va aduc in fata ochilor si la urechi voci senzationale si prestatii de exceptie pe care sa le descoperiti si voi la fel de bucurosi ca si mine.

Introducerea fiind facuta, ca sa ne lamurim ca standardele-s inalte, cu o asemenea prestatie, la Australian Idol 2009 se lua doar locul 2. Hayley Warner si Good Day.

This entry was posted in #sweetlullaby, How it begins and tagged , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to How it begins: Hayley Warner – Australia

  1. Cristian Cartzu says:

    How it begins, deci. Deci o sa pui doar d-astea din concursuri? Ca de aici de peste ocean pot sa-ti trimit si eu destule :D Nu stiu daca toate-s la standardul impus de tine in seara asta, dar da. Imi place ideea.

  2. Catalina says:

    Tareee !!! Imi place

  3. ab says:

    Da, Cristian. Vor fi numai astfel de prestatii, dar doar in weekend, adica 2 pe saptamana. Daca vezi ceva tare pe acolo, chiar te rog sa-mi trimiti. N-as vrea sa ratez ceva ce merita vazut si promovat.

    Catalina, m-am linistit. Ai reactionat. :D Dar iti place ideea sau prestatia lui Hayley?

  4. Duma Anca says:

    Frumoooos! Congrats si pentru idee! :P

  5. ab says:

    Thank yooouuuu, Anca! :)

  6. Pingback: Gandul de dimineata » How it begins: Caitlin Koch – X Factor US

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *