Facem si noi un “hentz”?

Noi, adica bloggerii. Dupa prima aventura in sala de sport, am dovedit ca si asa, pusi pentru prima oara impreuna, putem sa facem o echipa cu care sa nu ne facem de ras. Cu atat mai mult cu cat nici gazdele ce ne-au provocat atunci, Handbal Club Amatori Bucuresti nu erau chiar niste incepatori.

Ei bine, am povestit acum cateva zile cu Cristina Toma, unul dintre capii “rautatilor” la primul #handbaltweetmeet, si am zis ca ar fi frumos sa repetam isprava. Atunci Chinezu ne-a adunat si ne-a ajutat. Sper sa ne ajute si acum cu popularizarea evenimentului, ca tare bine stie sa o faca. Sper sa se implice si fainii baieti de la Sport Meet.

Reguli
In cazul in care nu stiti cum a fost prima oara, sau a doua oara, puteti sa va faceti o idee aici. Regulile in astfel de intalniri sunt cam asa: echipele trebuie sa fie mixte plus restul regulilor de handbal :). E musai sa ai in teren minimum 3 fete in fiecare moment al meciului, asa ca echipa este deschisa tuturor.
Pentru ca jucam intr-o sala de sport, trebuie sa respectam acest lucru astfel ca vom avea incaltari sport pentru sala (aduse in punga de acasa). Meciul va avea 2 reprize de 20 de minute cu o pauza de 5 minute intre ele.

Cand si unde?
Joi, 20 Octombrie 2011, de la 19.00 cum va suna? Poate toata lumea?  Later edit: Aflu ca suna prost. Este fix in joi de Europa League. Hai sa nu concuram cu fotbalul inca. Si pentru a strange si de-o galerie frumoasa, il mutam luna viitoare: 17 Noiembrie, tot de la 19.00! Iar de locatie, a ramas aceeasi, adica sala de sport a Scolii nr. 40. Este pe strada Peris, la Nr. 27, Sector 2. O harta RATB gasesti aici.

Inscrieri si confirmari
Va rog frumos sa lasati un comentariu mai jos daca doriti sa participati sau sa trimiteti un email la autor[la]ganduldedimineata.ro. Nu uitati ca este vorba de miscare, de relaxare, de placere. Niciunul dintre noi nu este profesionist in acest sport. Daca ai jucat in scoala, liceu, cu atat mai bine, dar cati suntem atatia vom juca. Nu exista titulari si rezerve. Va exista o echipa.

Multumesc si zi cu spor.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Facem si noi un “hentz”?

  1. AlexAmelie says:

    Eu zic prima “prezent”! :) Portar, asta daca nu gasiti pe altcineva intre timp.. :)

  2. SportMeet says:

    Ne implicam.. ne implicam :D

  3. Cris says:

    eu ma inscriu la galerie, am un jucator in echipa de amatori, dar tin cu bloggerii… se poate??

  4. ab says:

    Alexandra, vezi ca ai zis prezent inainte sa modific data. Ai vazut si pe Facebook ca nu prea era inspirat pe 20. Sper sa zici prezent si pe 17 Noiembrie.

    Multumesc SportMeet . Pana atunci, mult succes la Cupa Bloggerilor Canyon!

    Cris, cum sa nu se poata? Sportul fara suporteri e ca… [aici alegeti voi ce comparatie vreti ca aveti de unde] :)

  5. Cezarv says:

    Ai toata sustinerea echipei @sportmeet insa eu sunt nevoit sa zic pas la aceasta intalnire. Va urma si articol pe sportmeet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *