Ce m-a lasat cu gura cascata.

E vineri si pentru multi e suficienta aceasta informatie. Pentru Friday Special insa, m-am gandit sa va arat 2 chestii faine descoperite in aceasta saptamana.

Prima dintre ele este o aplicatie de iPad. Nu-s un fan inrait dar imi pare ca ideea este faina. E vorba despre o aplicatie de citit. Carti, in principal. Dar aceste carti devin ilustrate. Va aduceti aminte cand erati mai mici si citeati o carte ca va imaginati tot ce se intampla acolo? Cu decoruri cu personaje cu actiunea efectiva? Eu tin minte ca eram asa de absorbit de Ciresarii si Winnetou incat aveam senzatia ca vad un film. Ei bine, aplicatia asta face cam acelasi lucru. Adica in timp ce citesti, functie de “pagina” la care esti iti afiseaza layouturi, play-eaza sunet, care sa te ajute sa-ti faci o imagine si mai clara despre ce citesti. Se numeste Papercut, e dezvoltata de UStwo si o gasesti la download aici.

Lasand la o parte un pic industria asta de care pe o parte sunt incantat, mergem catre solutiile pentru oameni saraci. Oameni care nu-si permit in unele cazuri ferestre la casa sau o factura de energie. Pentru ei, o idee a facut lumina. La propriu. Pe mine m-a lasat cu gura cascata solutia. Geniala.

Sa aveti o zi cu inspiratie nemarginita.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *