Dupa ce am…

… dormit cat pentru o saptamana (de pe la 8 aseara), azi m-am trezit odihnit, dar la fel de lipsit de chef. Intr-o perioada, cand ma lovea un astfel de moment, ma uitam la un film bun si imi reveneam. Imi placea sa cred ca ma inspira. Era un soi de muza. Acum cateva luni am dat click pe un trailer al carui titlu ma atragea (The Soloist). Este ultimul film care a reusit sa ma aduca in starea aia de entuziasm in care te aduce o poveste spusa bine. Asa ca am apelat din nou la Apple sa-mi incerc norocul, and boy, was I dissapointed! Am dat click, la fel, dupa titlurile ce-mi pareau interesante. Nu stiu cum dracu am reusit de am nimerit 6 drame din 7 clickuri si “a true story”  despre o echipa mexicana de Minor League Baseball. N-am pus si linkurile dramelor ca nu-mi place sa recomand ceva ce pe mine ma indispune. It’s weekend for Spring’s sake!

Fie ca aceasta sambata sa-ti aduca inspiratia de acolo de unde nu te astepti!

PS: daca aveti niste “leftovers” de inspiratie, “sharing is caring!”. Don’t forget that!
PS2: Unde-s filmele precum “Pay it forward!”, “Any given Sunday”, “Coach Carter”, “Remember the Titans” sau “Peacefull Warrior”? Astea-s doar primele care mi-au venit in minte.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Dupa ce am…

  1. whoami says:

    Bai, mi-ai adus aminte de filme tari! Mi-au placut multe. Recrutul, Avocatul diavolului, American History X, The departed, Insider. Cred ca azi ma duc la film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *