Program de weekend.

Sau cum ar putea el arata daca n-ai nimic programat. In plina toamna lumea se aduna in jurul verziturilor. Mai exact se pune un pom doi, spre 1000 in parcul Izvor. Mie imi par cam multi, dar de sa nu facem si excese pozitive? Mai multe, ba chiar toate detaliile le gasesti la Oana Bratila. Vorba aceea: nu-i un om cine n-a plantat un pom.

Iar daca cu plantatul crezi ca ti-ai facut datoria, tot de datorii e vorba si aici, dar de alt gen. E de datoria fiecaruia dintre noi sa intelegem prin ce situatii trec persoanele cu dizabilitati motorii. Si nu poti sa intelegi acest lucru, decat daca treci prin ce trec ei, sau macar simulezi. Azi, bloggerii se reunesc la un baschet in scaun cu rotile. Sunt foarte mandru ca Sport Meet se duce si intr-o astfel de directie cu evenimentele organizate si mi-ar fi placut sa pot sa ajung acolo. Detalii despre acest meci, aici.

Pe seara, cand se racoreste mai serios, ne retragem in club, iar un concert de vazut ar fi TiPtiL, o trupa haioasa, simpatica care promite sa incante asistenta cu un sound acustic, de la 9, in club Sinner’s.  Cu ei v-ati mai intalnit si la #sweetlullaby 100% Ro. Sigur ne vedem acolo.

Pentru maine, avem derby. Steaua 2.0 vs. Rapid 2.0, in parcul Tineretului de la ora 14.00, la terenul echipei de juniori Chelsea Bucuresti. Cei cu acest derby? Sport Meet si bwin propun un meci intre suporterii bloggeri ai acestor doua echipe. Ambitiile sunt aceleasi insa atmosfera e domninata de fair-play, bucuria de a juca fotbal si de a face miscare si ocazia de a iti implini poate un vis: sa joci pentru echipa ta favorita. E de mentionat ca si spectatorii vor avea de castigat. La propriu. Toate detaliile despre acest eveniment le gasesti aici si aici. Am sa va fac cu mana din poarta Stelei. :)

Weekend frumoooos!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Program de weekend.

  1. Cezarv says:

    Succes in poarta :)

  2. ab says:

    Multam, Cezar. Se pare ca imi trebuie. Am auzit ca Steaua are numai atacanti in teren :)) si niciun fundas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *