Cand sa spui “Stop!”.

Mi se pare o mare arta. Si totodata este poate lectia cea mai importanta pe care am invatat-o in ultimii 2 ani. Am trecut printr-o serie de experiente care au ajuns sa ma maturizeze, cred. De fapt, sunt convins, dar incerc sa pastrez niste aparente :D

Este important sa stii cand sa te opresti la serviciu. Sa tragi o linie si sa spui ca nu-ti mai place, nu te mai atrage, nu mai esti motivat.

Este si mai important sa stii cand sa te opresti dintr-o relatie. Sa poti sa accepti esecul si sa mergi mai departe. Sa ai puterea sa te opresti din sperat si sa o iei de la capat.

In ultimele 2 luni mi-am dat seama si ca trebuie sa pun punct unor povesti personale mai vechi. Imi e foarte greu, pentru ca simt ca ingrop cate o particica din mine pentru fiecare din ele. Insa trebuie. Nu o fac pentru altii, ci pentru mine. Am realizat ca un proiect merge prost, mi-am pastrat atitudinea integra si am plecat asa cum am promis de la bun inceput, in cazul in care avea sa nu mearga. Eu plec cu sufletul impacat pentru ca am facut ce tinea de mine. Anumiti oameni vor schimbare, dar asta nu inseamna ca sunt si pregatiti pentru asta.

Ieri am participat la un eveniment foarte fain in esenta lui, organizat de SportMeet.ro si despre care v-am povestit aici. Am realizat cu aceasta ocazie si cu un pret platit de toti colegii de echipa ca e timpul sa pun stop si pe acest plan. Sa pun ghetele in cui, cum se spune in vestiare. Oricand o miuta cu prietenii, dar fara miza. Doar de placere. Nu vreau sa mai incurc pe nimeni pe terenul de fotbal. Nu vreau sa ma pun in drumul nimanui catre victorie.

Mi-ar placea sa privesti fiecare zi de luni ca un nou inceput. E important.

Later edit: A aparut si stirea despre meci. Ala de pare ca si-a rupt spatele la final ca sa atinga mingea cu varful degetelor sunt eu. :(

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Cand sa spui “Stop!”.

  1. Mihai says:

    In cazul acesta….. multa bafta in noile “proiecte” !!!

  2. Băi, mă faci să mă simt prost că ţi-am dat trei boabe. Come on, după 10-15 minute eram terminat şi eu, dar asta nu mă face să spun niciodată că agăţ ghetele-n cui :) Niciodată. Plăcerea de a juca fotbal e prea mare.

  3. ab says:

    Multam frumos, Mihai.

    Mircea, nu trebuie sa te simti aiurea ca ai dat goluri. E normal sa incerci sa dai cat mai mult. Placerea de a juca nici la mine nu a disparut. Spuneam doar ca nu vreau sa particip la meciuri care sa tina de competitii sau care sa aiba o miza, fie ea si simbolica. Sunt persoane care joaca prea bine, care pun mult suflet si n-au nicio vina ca eu am incurcat liniile fiind obisnuit cu una singura la careu, cu faptul ca nu mai am reflexele de acum 5 ani si alte astfel de lucruri. Stii foarte bine ca interventiile unui portar dau incredere coechipierilor. Ieri eu am transmis neincredere.

  4. CezarV says:

    Esti prea aspru cu tine. Meciul de ieri n-a avut miza la care te referi tu. A avut o alta miza si obiectivul a fost indeplinit. Sper sa te mai vad la #fotbaltweetmeet, la #bwinderby sau de ce nu, la #cupabloggerilor.

  5. ab says:

    Cezar, multam de incurajari. #fotbaltweetmeet intra in categoria “miuta cu prietenii”, deci o sa ma vezi :).

  6. CezarV says:

    La urmatoarea competitie, te vreau pe tine in poarta! Am zis!

  7. Anca Duma says:

    Esti prea dur cu tine. Daca nu a fost sa mearga acel proiect asa cum ar fi trebuit nu trebuie sa iti impui “limite” si in alte domenii care iti plac. Fruntea sus si peptu’ in fata! :P Felicitari pentru participare!

  8. Pingback: Gandul de dimineata » Sfaturi de dimineata.

  9. Pariuri says:

    Un eveniment frumos care merita toata sustinerea!

  10. Pingback: Gandul de dimineata » Cat de des simti nevoia de a trage linie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *