Nu ma intereseaza cand isi arata Inna sanii.

Mai intai, explic specific, ca sa pricepeti si voi de la ce a pornit ideea. Duminica, la rubrica de Fun si Monden de pe site-ul Realitatea apare stirea cum ca “Inna si-a aratat sanii la un concert in Franta“. Daca nu ma inseala pe mine memoria este a doua oara cand face asta in hexagon.

Acum generalizam. Inna si oricine poate sa-si arate ce vrea in concerte. Este modul lor de a comercializa comercialul pe care-l promoveaza si din care traiesc. Sa nu uitam ca sunt televiziuni intregi care traiesc doar din tipul asta de stiri. Deci exista oameni care se uita. Exista oameni care sunt interesati, fapt dovedit cu cifre. Ce nu inteleg eu este de ce stirea are o conotatie critica la adresa pop-starului? Ce facem? Ne taiem craca de pe care ciugulim cat sa traim? Si nu-mi spuneti ca Realitatea este o televiziune serioasa de stiri si de aia critica, pentru ca daca e sa o luam dupa manual asta nu este o stire ce ar avea loc la ei.

Ca sa rezum, pe mine nu ma intereseaza nicio stire fara de care pot trai linistit mai departe. Si nu este ignoranta sau egoism, dar mondenul este ceva fara de care poti trai. Asa cum poti trai si fara televizor, pentru cei mai “extremi” dintre noi.

N-ar fi pentru prima oara cand i s-ar spune lui Brancu ca presa mondena nu e presa. :) Zi plina de esential!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Nu ma intereseaza cand isi arata Inna sanii.

 1. Ra says:

  Haha, eu fac parte dintr cei “extremi”… Intru in al 4lea an fara televizor :)))). Si se poate trai fara! Pupicei!

 2. AidaB says:

  nci pe mine nu ma intereseaza! lansam o petitie contra idioteniilor de genu; asta? :p

 3. ab says:

  Draga Ra, tu esti la extremi oricum. Let’s not forget that you’re flying for a living. :p

  Aidule, eu nu fac petitii de fel, dar daca as face una ar fi impotriva ipocriziei si a falsitatii. Imi e tare dor si drag de oameni autentici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *