Dor de sanatate.

Mi-am stricat dimineata facandu-mi analize. Nothing fancy, doar obligatorii. Trimis fiind, m-am dus la Sanador. Prima impresie nu este tocmai ok. Explic imediat ce si cum.

Am ajuns la centrul din Victoriei la 9.20. Aveam programare la 9.10, deci am intarziat. Greseala mea. Am stat la coada la receptie 12 minute. Am aflat acolo ca trebuie sa merg la receptia de la etajul 3. Greseala lor. Am ajuns acolo, am fost inregistrat si mi s-a explicat ca voi fi strigat. Intre fiecare cabinet in care nu petreceam mai mult de 5 minute. La psihologic am stat parca mai mult, usor de intuit de ce. Existau dubii inca de la prima formalitate. Trebuia sa dau o declaratie pe propria raspundere ca nu-s obosit. Am spus ca nu mint. Dormisem 2 ore. M-a intrebat daca pot sta pe picioarele mele. Intrucat nu ma teleportasem, am zis ca da si brusc eram valid.

In total am stat 20 de minute in cabinete, iar pe culoar doar 3 ore si un sfert. Nu-i tocmai ok, din punctul meu de vedere. Nu de alta, dar nu vad rostul unei programari orare in acest sens. Mai mult, uitasera sa-mi treaca un set de analize ce implicau recoltarea de sange. Intrucat acolo am vazut o domnisoara care prelua pacienti si se fataia o groaza pe culoar, iar pe mine m-a insotit in 2 cabinete, as tinde sa cred ca era singura pe cateva specializari. Greseala lor. Again.

Voi aveti si alte feedback-uri despre? Ca sa nu-i descalific aiurea. Poate a fost o intamplare la mine.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *