Trupa aia de merge lin.

Aveau 2 vocali. Au cantat in formula asta vreun an si ceva cred eu. Nu scriu istorie, asa ca scuzati-mi aproximarile. Ii stiu de la prima piesa. Unul dintre ei, basistul il gasiti si in blog-roll la linkul “Bujor Stoicovici“. Eu n-am apucat sa-i vad in acea formula. De ce? Pentru ca de fiecare data apare altceva mai “important” in viata noastra.

Aseara au avut premiera noii formule, adica cu un nou vocal in locul Adinei. Asadar era ocazia ideala pentru mine sa nu-i mai ratez. Plus ca eram curios cum se schimba soundul. Si s-a schimbat, iar ca parere strict profana: o regret pe Adina. Poate in timp Andra Covaleov ma va cuceri, dar aseara la Madame Pogany nu a facut-o. In schimb, ce doar auzisem doar despre concertele lor, este 100% adevarat. TiPtiL transmite energie si buna dispozitie. M-am surprins fredonand piese pe care nu le stiam prea bine si cantand pe cele mai cunoscute, ascultand cu zambetul pe buze si tinand ritmul pe toata durata concertului cu piciorul in podea sau palmele in scaun.

Sunt convins ca 60% din cei de aseara nu-i stiau. I-au ascultat suspiciosi la inceput, apoi mai deschisi, pentru ca la final sa ceara in picioare un bis la unison. Asta inseamna energia transmisa bine intr-un concert: cand non-fanii ajung sa se entuziasmeze si sa nu se sature de tine.

Eu sunt mandru de ce-am auzit si trait aseara. Bravo!

PS: De auzit, i-ati mai auzit si la #sweetlullaby, dar inregistrarea de mai jos este de la concertul-concurs prin care trupa si-a ales inlocuitorul pentru Adina Dura, un Back It Up care si aseara a sunat neasteptat si foarte pozitiv.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *