Si nu mai trece.

Asta este cel mai neinspirat si eliptic titlu pe care-mi aduc aminte sa-l fi pus vreodata aici. Desigur, nu este intamplator, dar legatura se face doar in capul meu si din acest motiv, nu-si pierde “calitatile” despre care spuneam mai devreme.

Ma refer la pofta de weekend despre care povesteam pe scurt ieri. Am sesizat de vreo saptamana, de fapt de la weekendul ala de 4 zile ca s-a dus cheful de treaba. Desi sunt multi cei care inca mai au lucruri de facut pe anul asta, le simt ca pe o condamnare la munca silnica. De la postul de radio pe care-l ascult si care nu mai are chef sa ia nimic in serios, pana la femeia de serviciu de la bloc care in weekend mi-a zis ca nu mai spala geamurile scarii pe exterior, ca oricum incep ninsorile si ploile.

Suntem lenesi si lipsiti de chef din nastere? E genetica treaba asta? E doar la noi, la romani? Ii rog pe cei ce au fost prin strainataturi in aceasta perioada a anului sa-mi spuna cum se intampla pe acolo? E romanism sau omenism?

Iti doresc sa-ti treaca ziua doar dupa ce ai terminat tot ce ti-ai propus.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Si nu mai trece.

  1. Duntz says:

    Gândeşte-te că suntem în 12 decembrie şi deja avem parte de lenea asta de care spui tu. Oare cum o să fie pe 31 decembrie (pentru că, din păcate, nu toţi reuşesc să îşi ia concediu în perioada respectivă)? Mai rău când ai şi niste task-uri de îndeplinit până la un dead-line anterior anului nou şi pur şi simplu nu ai cu cine lucra… De ce? Pentru că am intrat în febra sărbătorilor şi nimeni nu mai are chef de muncă! Vorba ta: şi nu mai trece!

  2. ab says:

    Duntz, data ma socheaza si pe mine. Cred ca luminitele astea de pom aprinse la 15 noiembrie isi fac treaba. Si dupa aia in ianuarie, desi la birou toti, ii prinzi tot fara chef. Chipurile, au tras din greu.

  3. Duntz says:

    Normal că au tras greu… după atâta tărie în noaptea de anul nou tu vrei ca începând cu a doua zi să se vină la muncă și cu chef de a face ceva? După jumătatea lunii încep să se miște lucrurile puțin. Până atunci să stam la hibernare! :)

  4. uma says:

    Cred ca daca faci ce-ti place tot timpul vei avea chef! Eu din pacate ma trezesc fara chef in cursul saptamanii, in weekend este cu totul alta poveste :) si nu pentru ca lenevesc ;)

  5. ab says:

    uma, exista o perioada in care-mi faceam weekenduri chiar si in mijlocul saptamanii, si toate astea cu mult chef. Deci stiu despre ce vorbesti :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *