Sa ridice…

… mana sus cine crede ca ploaia asta este demotivanta. Ma rog, tinand cont de drob, oua, fripturi si ciorbe, ar fi trebuit ca prima provocare sa sune altfel: sa ridice mana sus cine poate! Cred ca indiferent despre ce as scrie azi ar fi trecut printr-un filtru culinar de “sezon”, asa ca de ce sa ocolim aceasta placere. In acest an cel mai tare am savurat un drob facut ca la carte de taica-meu. Ti-e la ce bucate ti-a ramas gandul? In caz ca reusesti sa citesti pana aici si nu ai dat o fuga la frigider, am vazut si The Invention of Lying. Am decis insa sa nu induc nimic si sa intreb mai intai cum ti s-a parut? Am sa revin la un moment dat si cu un review pe acest film insa nu acum. Sunt prea desconcentrat. Cred ca ma duc sa ma culc la loc.

Cand martea este inceput de saptamana am senzatia ca are vreo 8 ceasuri rele. Succes!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Sa ridice…

  1. cam says:

    2 maini ridicate
    o pastrama si cartofi prajiti cu mujdei de usturoi – acolo a ramas gandul meu

  2. uma says:

    un chec cu glazura de ciocolata facut de sora mea, l-am mancat cu atata pofta incat mi-a fost putin rau..deci a fost rau de bun!

    nu pot sa cred ca spui ca te duci sa dormi cand noi suntem la serviciu, unde este cam pustiu, vremea nu ne ajuta sa fim foarte optimisti dar poate pana la sfarsitul zilei va iesi soarele si pe strada/bulevardul nostru

    somn usor

  3. nanook says:

    domnule andrei,
    in primul rand, saptamana incepe duminica. chestia asta a fost spusa si de catre patriarh acum la paste. pentru ca este o zi cand te gandesti la dumnezeu, mergi la biserica si te aproprii de cele spirituale, a doua zi a saptamanii a fost desemnata ca inceput de saptamana a muncii. asa ca martea, deja esti la treaba de o multime de timp. in al doilea rand, ploaia nu este demotivanta in sine. in al treilea rand, cred ca ai observat pe unul mic, care te obliga sa mananci, iti baga cu forta pe gat tot ce era pus pe masa… :))) acum, pe bune, nu inteleg de ce trebuie sa asteptam pastele sau craciunul ca sa ne batem joc de noi, cand putem sa o facem si in restul de vreo 360 de zile ramase :)))).

    • Domnule Nanook, pentru ca mi-ai zis Andrei si nu Bogdan, am sa ma fac ca trec cu vederea ca mi-ai demascat intreg planul. Recunosc, n-am fost atent cand a zis patriahul despre schimbarea calendarului. Ma gandeam la aceasta saptamana in speta, deci cu start de munca martea :). Pe ala mic l-am vazut la altii. Eu am mancat dubios de cumpatat. Ploaia mi s-a parut cel mai la indemana argument pentru inca o porti de somn.

  4. madellaine says:

    mana ridicata, ma tem ca nu ai cum s-o vezi…din moment ce te-ai intors la somn!confirm ca am ambele maini sus, ochii mici si gandul la un tort cu ananas si pastrama…cu mamaliga…si pasca cu multe stafide!na!

  5. ana says:

    inca pot sa ridic manuteleee! si mananc o felie de cozooonac!

  6. Pe partea culinara, primele concluzii sunt:
    – pastrama cu cartofi si usturoi @cam
    – chec cu glazura de ciocolata @uma
    – tot cu ananas, pastrama si pasca meniu@madellaine
    – si cozonac @ana
    Mai e ceva de pus pe masa care ti-a ramas in gand?

  7. Floriol says:

    mie mi-a ramas gandul la salata de beouf facuta de mine dupa o reteta “furata” ce-i drept. iar ca dulce, am gandul la cozonacul pufos si dulce…yammmy…sper ca v-am facut pofta.
    P.S. digestie usoara, pentru ca acesta e trendul acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *