A fost…

… fara indoiala extrem de aglomerat. Weekendul. La el ma refer, nu la trafic. Aglomerat si divers ca stari, trairi, emotii, etc. Vineri mi-a fost dat sa petrec cateva ore in compania unor oameni ce mi-au parut falsi. Genul acela care sta numai in mall, se imbraca de la firme, au discurs maret si arogant si se imprumuta de bani pentru chirie. Poate ca sunt prea aspru in a-i judeca, dar avand in vedere ca nu am avut prejudecati in ceea ce-i priveste, au deziluzionat intr-un mod grosolan.
Sambata a continuat stare de confuzie, dupa ce am vizionat un film. E aparut de vreo 5 ani, dar nu-l vazusem. Mi-a intors ziua pe dos. Singurul motiv de bucurie ca am vazut acest film este legat de forta impactului pe care-l poate avea asupra cuiva. Mesajul insa m-a condus intr-o stare pe care nu-mi doream sa o mai traiesc curand, si anume, acea stare tampita in care te intrebi “oare fac ce trebuie?”. Seara insa mi-a mai fost inseninata un pic de o intalnire cu niste prieteni noi si dragi. Am ajuns in Jukebox Club. Era concert Marfar. Cu aceasta ocazie, prin comparatie, mi-am dat seama si ce nu-mi place la Jukebox. Trupa. Marfar are un vocal cu o placere mare e a canta, (Florin Ristei) si care este mai preocupat de cum ies sunetele din el, decat de glumele nesarate, arogante si adresate domnisoarelor, asa cum e cazul lui Alex de la Jukebox. Sa nu intelegeti ca la Marfar nu se alinta nimeni! Ba da. Se alinta Tonina, vocea feminina si nu numai. Florin o descrie ca fiind motivul pentru care rasare soarele in trupa. Eu n-as exagera. Un lucru e clar insa: ambii canta bine.
Ieri seara am incercat sa ma relaxez la un bowling. Am pierdut lamentabil pana ce am inceput sa joc cu stanga. E posibil oare ca in cazul mainilor sa iti gresesti “cariera”?

How was your weekend?

PS: recitind mesajul imi dau seama ca nu-s foarte coerent in aceasta luni. Explicabil insa, fix din prima fraza.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to A fost…

  1. Multumim, te mai asteptam la concertele noastre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *