Secret Santa, hurry to the office, today!

Daca cititi titlul si fredonandu-l pe ritmul “Santa Baby”, cred ca va faceti o idee despre ce vorbesc. De 5 ani particip la Secret Santa. Nu i-am inteles niciodata pe cei ce nu au dorit sa participe, pentru ca nu vad un motiv serios pentru asta.

Nu cred ca banii sunt motivul pentru ca vorbim de sume mici ca plafon. Mai mult de atat, de obicei cei ce refuza sunt dintre cei cu venituri mari. In egoism dus asa departe nu cred, deci nici despre asta nu cred ca-i vorba. Ar putea fi lenea de a te interesa ce-i place acelui coleg sau de a fi creativ. Nici lenea asta nu o inteleg, dar pare cea mai plauzibila.

O alta chestie cu care nu-s de acord este deconspirarea celui ce ti-a luat cadoul. E drept ca si ghicitul si investigatul are farmecul lui, dar eu unul ma pot bucura de un cadou si fara sa stiu de la cine este si mai mult, cred ca pentru cel care ti l-a luat ar trebui sa fie mai importanta bucuria ta sincera decat “multumesc”-ul oferit in schimbul cadoului, chiar daca si acesta din urma e sincer. Iar pentru a demonstra mai bine, adu-ti aminte cum era atunci cand erai mic si cadoul venea sub brad, iar pe mos nu-l intalneai niciodata. Erai fericit sau curios?

Sa nu-ti lipseasca surprizele placute, nici azi, nici in aceste 2 saptamani ce vin.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *