Am vazut o…

… droaie de filme in ultima perioada. S-au strecurat si cateva ratari intre ele. Nu insa si cel de aseara, care sincer, dupa titlu ma asteptam sa fie o prostie. Ma rog, daca-l iei in serios, este o prostie, dar macar a fost haios. Hot Tub Time Machine sau Teleportati in adolescenta cum l-au tradus romanii (big spoiler, parerea mea), este un film de tipul American Pie, dar mai putin scarbos desi are si asta momentele lui. Morala este ceva despre prietenie, dar se pierde usor in gramada de glume cu sex si loveste frumos problema adolescentilor ce traiesc mai mult online decat offline. Ca sa concluzionez, daca nu ai ce face si vrei ceva usor, descarca-l de undeva pentru ca nu-si merita banii de bilet. N-am ras mai tare decat la Old Dogs, dar nici nu-i mai prost ca Cop Out . Despre distributie, nu cred ca e cazul sa-ti bati capul. E cu John Cusack si cu altii. Eu am retinut numele Tara, dar nu cred ca e numele ei adevarat ;)

Joi e ultima veste buna inainte de vineri. Profita!

PS: Ce ar mai trebui vazut si e pe ecrane acum? De ce?

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Am vazut o…

  1. Floriol says:

    Eu as vrea sa vad filmul “Eu cand vreau sa fluier, fluier” – am auzit numai pareri bune, pe langa asta a fost si premiat si foarte nominalizat la nivel international. Si de ce nu, daca noi romanii nu ne promovam filmele romanesti – atunci cine?

    • nanook says:

      @floriol. raspuns corect – altii! vezi ca s-a schimbat in ultimul timp perceptia asupra termenului ‘patriotism’ :))))

  2. Floriol says:

    mediatizat la nivel international – vroiam sa zic…:D

    • Am auzit lucruri contradictorii despre acest film, asa ca, da, sunt de parere ca ar merita vazut. De obicei contradictiile se nasc asupra lucrurilor de valoare sau macar de interes.

  3. madellaine says:

    cronica de film, nu alta! multumim, prinde bine, mai ales ca unii dintre noi stau prost cu timpul si alegerile conteaza.ma voi baza pe recomandarile tale…stii ca am incredere!
    by the way, din aceeasi serie, ce si cum se mai intampla in cinematografe- aseara, la imax, aveam rezervare la Avatar si aseaza-te la coada…stai…iar cand in cele din urma am ajuns sa luam biletele, surpriza: din motive tehnice,filmul nu mai ruleaza….
    si uite asa, am ramas cu ochii in neon sau mai bine zis…uitandu-ma la tipul de la bilete, care imi spunea asa senin ca…nu mai ruleaza! dar un anunt ceva, nu puteti face, oameni buni???!!!

  4. whoami says:

    @madellaine Avatarul avea probleme tehnice de mai bine de o luna. Avea un moment in care intrerupeau proiectia. Eu asa l-am vazut. Stiau de ea pentru ca au anuntat de la inceput.
    @andrei acum daca ai zis ca nu merita sa dau banii pe bilet… eu la ce film sa ma duc, ca pe asta voiam sa-l vad maine seara?

  5. @madellaine e mult spus cronica de film. Nu-s calificat sa-mi dau cu parerea la un asa nivel. Asa ca-mi dau si eu cu presupusul ca tot romanul. Despre Imax si Cinema City, ohoo cate bube au in organizare. Sistemul lor e tot rahatul. Am tot zis sa le fac o sesizare la OPC, dar tot gasesc altceva mai bun de facut.

    @whoami Si au am auzit ca la Avatar li s-a stricat pelicula :) A zis Floriol la ce film sa mergi: “Eu cand vreau sa fluier, fug” (am gasit si o versiune “adult” la acel fug) :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *