Inevitabil, te gandesti la ce ramane. (4)

In mod evident sunt mult mai multe postari in blogosfera asta pe care probabil le-am ratat, desi m-as mai fi luminat poate daca le-as fi intalnit. La ultimul episod al retrospectivei, ultimul pe care-l postez in 2011, ne intalnim cu cel ce mi-a fost mai intai prieten si apoi blogger.

Am fost colegi la unul dintre cele mai frumoase proiecte radiofonice ale Romaniei moderne. Am suferit impreuna cand acest proiect s-a sfarsit, am facut planuri impreuna pentru a da o sansa dreapta muntelui, n-am reusit sa le punem in aplicare, cel putin nu impreuna. Tot despre natura si munte este si aceasta postare. Despre acest domn ar merita sa va spun ca este de departe unul dintre cei mai entuziasti pe care i-am cunoscut, un domn pe care-l invidiez si admir pentru elemente din stilul sau de viata, elemente pe care-s prea comod sa le pun in practica si-n viata mea.

Mare parte dintre ele sunt conserve lăsate acolo încă de pe timpul comunismului, pe vremea când soldații români puneau umărul la construcția releului de pe respectivul vârf.

Postarea integrala se afla pe blogul lui Ciprian Muntele, iar in ea este un mesaj cat se poate de pozitiv despre atitudine, responsabilitate si idealuri. Cu tot cu linkuri despre actiunile trecute.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Inevitabil, te gandesti la ce ramane. (4)

  1. muntele says:

    să știi că pentru 2012 nu mi-am propus decât un singur lucru, să merg din nou pe munte de plăcere. lucru care nu prea mi s-a mai întâmplat în ultimii 3 ani. eu zic că ne intersectăm la un moment dat. am eu așa un filing.

  2. muntele says:

    și aropo, mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *