Hai sa ne impartim pe echipe.

Una din caracteristicile viralelor este ca fie iti plac fie nu-ti plac. Si uite asa avem mecanismul pentru Friday Special-ul de azi. Ne vom uita imediat la un spot Samsung ce prin numarul de vizionari a devenit viral si la un clip ce n-are legatura oficiala cu Nokia, dar are potential de spot, deocamdata fiind un viral excelent. Get ready to choose!

Spotul de mai jos imi place ca subliniaza fix motivul pentru care nu am ales iPhone: huge marketing background that turns off the rationality of its users. Si nu pledez ca alegand Samsung ai fi mai destept. Nu cred ca se poate generaliza. Spun doar ca decizia de cumparare a unui iPhone este mai mult emotionala si mai putin rationala decat in cazul altor competitori. Fapt ce pentru Apple este un succes de apreciat. Intorcandu-ne la performatele spotului, lansat pe 19 Ianuarie, are peste 900 de mii de vizualizari.

Nokia neaga orice implicare in realizarea clipului urmator. Acesta a aparut undeva intr-o comunitate online din Slovacia, si acum vreo 2 saptamani avea vreo 300 de viewuri. Acum, are peste 3 milioane. Classy in comparatie cu spotul de mai sus.

Deci? Care-i adevaratul viral in topul tau?

Sursa pentru informatii: ViralBlog.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *