Acum vreo…

… 5 zile incheiam postul de aici cu aceasta fraza: Aseara mi-a venit o idee chiar inainte sa adorm si apoi am visat ceva maret. Ma gandesc sa pun in practica cat de curand. Mi-am dat cumva aceasta tema de ceva vreme si nu am sa ma las pana cand nu am sa-mi incerc si eu norocul in a face ceva mare pentru cei din jur si pentru societatea in care traim. Deocamdata ma documentez. Si apropo de documentare, prin intermediul unui amic, prin facebook, am gasit clipul de mai jos. L-am embeduit pentru ca vreau sa-l am aici pe blog ca sa-mi fie aproape. Este o demonstratie uimitor de simpla si de eficienta despre cat de simpla este decizia pe care o avem de luat asupra stilului nostru de viata. E usor de gasit in youtube cu titlul “The Most Terrifying Video You’ll Ever See” sau mai simplu cu click aici pentru youtube sau metacafe.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zORv8wwiadQ&feature=fvst]

In cazul in care ai filtre in acest moment si nu poti sa vezi clipul, am nevoie sa-mi promiti ca il vei cauta acasa. E important pentru mine si nu numai.

Sa ai o zi relevanta pentru restul vietii!

PS: Cat timp ai aloca pe zi pentru schimbarea societatii in care traiesti?

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Acum vreo…

  1. ana says:

    daca simt ca am sanse de reusita, as investi cat as putea de mult..

  2. whoami says:

    Iar mi s-a racit cafeaua asteptand sa scrii, dar azi a meritat din plin. Felicitari pentru initiativa si pentru ca crezi ca se poate schimba ceva. Tulburator de logic clipul.

  3. whoami says:

    ah, am uitat. Pentru ca am apreciat logica din clip si modul in care se demonstreaza ca totul e sa vrei sa faci ceva, mi-as dedica 10 ore pe saptamana pentru un program coerent de imbunatatire a societatii in care traim. Daca ai vreunul pune-ma pe lista.

  4. @ana – ce raspuns de politician!

    @whoami – bai, scuze, dar imi pare ca te trezesti cam devreme. Nu crezi? Serios acum, da logica e beton aici, iar acea analiza, ar trebui sa ne puna serios pe treaba, nu pe ganduri. Clipul este incarcat pe youtube din 2007!!

  5. corina says:

    nu am vazut filmul, si nici nu o voi face pentru ca nu vreau sa vad ceva terifiant…

    societatea o schimbi schimbandu-te pe tine. prin gandire si actiune ACUM. fara “daca”, “parca”, “atunci cand”.
    daca nu te schimbi tu, cum vrei sa se schimbe altii? in grup – caci e vorba de “societate”.

    si da, se poate:
    http://www.youtube.com/watch?v=A5GryIDl0qY
    inclusiv la noi: http://www.letsdoitromania.ro/

    • Ai pus un link? Este terifiant? Ca sa stiu daca ma uit. Sunt foarte de acord cu ce spui, dar tocmai de asta nu o sa fiu de acord cu motivatia pentru care zici ca nu te uiti la clip. Aici nu sunt stirile de la ora 17. Ai face bine sa te uiti la clip, daca crezi asa tare in Lets Do It Romania.

  6. corina says:

    daca ceva tre sa fie terifiant pentru a capta atentia nu e ok, pentru cel caruia ii capteaza atentia, nu ptr materialul in sine. da, m-am uitat la clip, m-ai convins:) e logic si convingator, ofera argumente rationale pentru cei ce au nevoie de a-si convinge mintea :)

    cred in forta de a face lucrurile sa se intample in general, si cred in puterea de a schimba lucrurile. buturuga mica rastoarna carul mare :)

  7. uma says:

    so better save then sorry :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *