Suntem cu zapada pusa.

Noroc cu noul guvern ca altfel tot despre zapada s-a vorbit. De observat balansul pe care-l au de facut televiziunile si cum vireaza ei spre lucruri tot grave, dar mai la indemana. Daca vorbim despre politica trebuie sa trimitem reporterul la parlament sau la guvern unde drumurile sunt deszapezite. Cand e vorba de zapada, e cam greu sa relatam de la fata locului. Si uite asa, cu un judet Buzau in care prefectul nu pare sa fie lasat sa decreteze “starea de urgenta”, 25.000 de oameni de acolo nu pot vedea spectacolul politic de aici. Oare ei cu cine vor vota cand le-o veni curentul electric si o sa poata iesi din casa?

Revenim la Friday Special si ce parea o gluma acum trei saptamani cand tot aici postam o reclama la o lama de deszapezit super isteata, acum ca s-a ingrosat (gluma), zic eu ca aceia care trebuie sa o ia ca pe o recomandare. Fara cuvinte prea multe, fara detalii, doar imagini, despre cum se face la ei.

Si din aceeasi categorie, ramura cai ferate, vine o solutie din Elvetia. Daca vedeti a doua jumatate a clipului e suficient. Jur!

Aceasta postare este inspirata de un interviu pe care-i musai sa-l cititi pe blogul lui Tunaru.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *