Person of Interest. (1) Pilot.

We all have one at a certain time. La o persoana care ne intereseaza in mod aparte, la asta ma refer. Si in functie de cum evolueaza lucrurile si viata in general persoana asta se tot schimba. A nu se confunda totusi cu persoanele la care iti mai zboara gandul din cand in cand. E vorba doar despre aia care ruleaza in background si de la care subcontientul nu fuge nicio clipa.

Introducerile fiind facute, daca transpunem ideea de baza la un soft care face acest lucru printr-o analiza a masei si pune niste stegulete langa ce gaseste interesant, asta dupa niste criterii clar stabilite dinainte, cum vi se pare? Suficient de interesant? Ce se intampla in realitate sunt convins ca nu prea ne putem imagina. Avem momente in care natura noastra autentica de buna credinta refuza sa se gandeasca departe. Iar cei ce se gandesc departe ajung sa ne conduca in directia in care doresc.

Am vazut pilotul serialului Person of Interest. M-a atras in primul rand Michael Emerson pe care-l stiti din Lost. Era un tip ce juca senzational personajul din Lost iar mie mi-a lasat impresia ca nu poate juca asa grozav niciun alt personaj. Dupa acest prim episod, m-am convins. Joaca bine pentru ca este acelasi tip de caracter. Doar ca mai schimba taberele din cand in cand. Apoi Jim Caviezel, pe care eu unul l-am vazut in 3 filme, desi imi aduc aminte de el doar din 2: Pay It Forward si The Passion of Christ. Apoi, dupa ce a jucat rolul lui Hristos, cred ca e ca bomboana pe coliva in acest serial. Si o spun la modul serios si laudativ.

Una peste alta, chiar daca la prima vedere pare un film politist, eu zic ca e mai mult de atat. Este un film care iti poate lumina calea spre a intelege niste concepte despre ce credem noi ca este libertate si te face sa te gandesti serios ce urmeaza, la nivel de scenariu, iar pe mine asta m-a cucerit si in Lost. Deci, il voi urmari. A trecut de scoring.

Luati de vedeti trailerul. Poate starneste si in voi vreo scanteie.

PS: Sper ca twistul de la inceput cu The Big Bang Theory v-a surprins placut.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Person of Interest. (1) Pilot.

  1. Pingback: Gandul de dimineata » Ar fi fost stupid sa scriu despre altceva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *