You don’t want to stay on Earth?

La intrebarea asta un copil a raspuns DA. Si nu pentru ca visa la plimbari cu nave spatiale, ci pentru ca era poate prea ancorat in realitatea crunta care-l inconjoara.

Ajungem sa ne miram de normalitate pentru ca o vedem rar. Ajungem sa ne bucuram de prezent pentru ca in multe cazuri doar atat avem. Ajungem sa ne gandim la viitor ca la ceva intunecat, pentru ca atat mai putem. Sa nu ne mire raspunsul copilului, pentru ca este un raspuns al unui om care a cedat.

Clipul de mai jos a devenit cel mai eficient viral din toate timpurile pe internet, cu peste 84 de milioane de vizualizari in doar 2 saptamani jumate. Are 30 de minute, iar acest fapt ma bucura teribil. Inseamna ca cei ce l-au vazut nu si-au sacrificat din viata doar pauza de o tigara intre 2 task-uri. Acum, dar ar mai sacrifica in fiecare saptamana 30 de minute pentru ca schimba ceva la directia in care umanitatea se indreapta, poate pustiul din film isi va schimba macar un pic perspectiva.

Poate si noi, cei ce ne uitam la acest clip, ne vom schimba macar un pic perspectiva.

Poate vreti sa aruncati un ochi si pe site-ul miscarii.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to You don’t want to stay on Earth?

  1. Cristian Cartzu says:

    Il stiu. L-am vazut acum cateva zile. Celebritatile din US au share-uit foarte mult acest clip. Cred insa ca exista o problema majora cu astfel de virale. Tu ce ai facut dupa ce ai vazut despre ce e vorba? Te-a impresionat, l-ai pus pe blog si…? Atat? E suficient? Problemelor le trebuie doar awareness? Sau o rezolvare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *