#sweetlullaby: Ramasesem dator aseara…

… cu o cantare de noapte buna. Iat-o! Acum ca suntem la zi, ne vedem de treburi si bagam dupa o zi plina de biciclit (povestea in zilele urmatoare), o piesa cuuuu… biciclete.

Ma rog, nu chiar, ci cu o trupa care nu prea a ajuns pe la noi. Poate cine stie. N-ar fi prima oara. Am mai vazut a doua zi dupa ce am postat singurul film cu pisici de pe acest blog fix acel film la Realitatea Tv. Bombay Bicycle Club isi spun ei, sunt din Londra, s-au format ca trupa in 2005, iar in 2007 erau nominalizati pe pamant britanic la Best Newcomers. Piesa-i faina rau si nu spun asta des cand e vorba de o prima ascultare: Shuffle. Oricine vrea sa-mi confirme ca nu-s nebun sau ca sunt, e bine venit.

This entry was posted in #sweetlullaby and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to #sweetlullaby: Ramasesem dator aseara…

  1. Pingback: Gandul de dimineata » #sweetlullaby: In vremurile mai…

  2. Cristian Cartzu says:

    Bai, nu esti! Sigur nu vrei sa te reapuci de radio? Ca ce se auzea pe post cand am venit in Romania parea extrem de comercial. Nu era niciun radio mai altfel.

  3. ab says:

    @Cristian Cartzu Cand ma intrebi daca vreau sa ma reapuc de radio ai o propunere concreta sau doar te dai mare in fata fetelor ca stii lucruri despre mine? :)) Lasand gluma la o parte, si eu sunt de parere ca radiourile din Romania nu stiu ce inseamna nisa, ori ca experti in comunicare, cum ar trebui sa fie cei ce le conduc, sa nu reusesti sa creezi nevoia de o nisa in randul clientilor de media este cel putin stupid. Ilustreaza valoarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *