Cand esti baiat si-ti infrunti fricile…

… batranii spun ca devii barbat. In diverse triburi din lumea asta inca exista traditia “barbatiei”, un soi de test peste care adolescentii trebuie sa treaca pentru ca sa-si capete drepturile pe care barbatii le au in acel trib. Desigur, ca intotdeauna, exista o legatura si cu alegerea partenerei. Sau cu modul in care femeia isi alege partenerul, mai bine zis.

Unul din testele moderne din punctul meu de vedere este acela al miscarii. Un barbat trebuie sa fie capabil si apt pentru miscare in aer liber. Si aici ma refer la o miscare coordonata, echilibrata, precisa, nu la o destrabalare haotica. Desigur ca testul asta nu mai are niciun rol precum cele traditionale, dar mi se pare mie ca te poate defini pe tine ca individ o astfel de incercare. Iar unul din locurile in care poti sa vezi cat de fricos esti, in siguranta fiind, este la Brasov.

Parc Aventura il cheama si este la marginea unei paduri. Este un loc in care niste alpinisti au facut niste trasee printre copaci si in copaci. Pe fiecare traseu intre fiecare 2 copaci este cate un test. Iti trebuie un pic de conditie fizica, un pic de logica, un pic de stapanire de sine si pot fi trecute. Ok, exagerez, pentru traseele dificile iti trebuie mai multa conditie fizica.

Am zis de mult ca scriu despre acest loc, dar n-am apucat. Iar duminica i-am mai facut o vizita si nu puteam sa ratez ocazia. Mai jos si un clip de acolo. Daca dupa ce vedeti clipul inca vreti sa mergeti, e de bine.

Cand esti insa fata si iti infrunti fricile ce devii?

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Cand esti baiat si-ti infrunti fricile…

  1. Pingback: Gandul de dimineata » Am ratacit un gand.

  2. Aura says:

    Devii putin ” barbata “

  3. ab says:

    @Aura Pai,… ne place! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *