Am ratacit un gand.

Pe cel de ieri l-am asternut azi. E cald, aici. Pe cel de azi insa… tot nu-mi ies la numar. As fi vrut sa povestesc despre cum a fost aseara cu metroul. Dar nu prea stiu ce sa spun, ca am citit tot drumul.

Pot sa va spun ca al meu card RATB din nou e gol desi am bagat ultima oara 10 lei pe el si am “taxat” o singura data in autobuz. De bani care sa expire pe card n-am mai auzit. Ce sa zic, e bine ca RATB-ul nu-si face banca.

Pot sa va mai spun ca de la Federatia Romana de Rugby pana acasa am facut fix 1 ora, mergand pe jos pana la metrou si apoi de la metroul meu din cartier cu un troleibuz.

Dar nu pot sa va spun ce ar fi trebuit sa scriu azi. Nu-mi aduc aminte care a fost primul gand din zi. Asa ca, cu promisiunea ca ma revansez eu cumva, va doresc spor si chef!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Am ratacit un gand.

  1. Andrei Catalin says:

    nu esti primul care ramane fara bani pe cardul RATB :)) cred ca vor sa ne forteze sa ne facem abonament cu orice pret. eu il folosesc rar, si deobicei in weekend cand ma duc la film. taxeaza aiurea. banii dispar, regulile de folosire ale cardului sunt niste porcarii care sa ne faca sa pierdem bani, preturile sunt nesimtite :))) dar ma rog. sunt oarecum legat de el :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *