Nu mai stiu…

… daca am scris si aici, dar pe Twitter sigur am comentat faptul ca in fata blocului meu, primaria a schimbat gardul din jurul spatiului verde. Glumeam eu atunci si spuneam ca probabil s-a demodat cel vechi. Intre timp am aflat ca dupa schimbarea gardului urmeaza instalarea unui mecanism de stropitori si plantarea gazonului. Sunt un mare fan de gazon si de spatiu verde, asadar, pot spune ca mie imi inchide gura cu aceasta actiune. Cel putin pentru moment. Lucru care ma duce cu gandul la o strategie pe care o aplica primarul de la 4. E simpla, poate prea simpla. Asa de simpla incat si Inimaroiu a fost aproape sa o ghiceasca. Doar ca el cu un an inainte de alegeri s-a apucat sa asfalteze toate strazile neasfaltate din sector. Laudabil, dar ineficient din 2 motive: 3 ani nu a facut nimic vizibil, iar pe acele strazi erau doar case, ceea ce la urne inseamna procent mic. Piedone in schimb a inceput cu parcurile. Si le-a inverzit si mascarit, cum ziceam si aici, iar acum loveste unde-s multi. La blocuri. Ideea in sine, am spus si mai devreme pe mine ma incanta. Dupa ce am vazut Londra, gazonul lor era in primele 3 chestii care m-ar fi facut sa ma mut acolo.

O zi cu intamplari dragute sa ai!

PS: Ce a facut vizibil primarul sectorului in care stai?

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Nu mai stiu…

  1. dana says:

    Nu o sa cred ca s-a schimbat ceva in tara asta a noastra decat in momentul in care o sa faca si Vanghelie ceva in sectorul 5 , ca de plecat de la primarie nu mai am nici o speranta.

  2. adina says:

    Anul asta Negoita a uitat de sectorul 3 … ma refer la spatiile verzi, nu tu flori, nu tu nimic. In schimb i-a apucat asfaltarea, dar asa pe bucati, ca sa ai impresia ca esti la off-road cu masina :D

  3. ana says:

    eu stau in 6…si locuiesc pe strada cu parintii primarului. Este o mizerie groaznica pe trotoare, parcari 1 la 20 de masini si suntem fugariti printre blocuri de firma care ridica masini. Firma care se zvoneste ca ar fi tot a primarului :)Ca sa nu mai zic d epiata Crangasi care se tot construieste de 10 ani si ne-am ales nu o gramada de cladiri oribile una langa alta pe toata lungimea unei statii d etramvai! sincer, cred ca stam cel mai prost din tot Bucurestiul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *