Best job in the world,… is not a job.

Friday Special din nou si nu cred ca trebuie va mai subliniez faptul ca azi este vineri. Din nou. Bun. Acum ca avem toti un zambet aparent inexplicabil pe fete, sa trecem la treaba.

Se apropie olimpiada si brandurile se vor intrece, mai ceva ca atletii, in a-si manifesta sustinerea, care cum se pricepe mai bine, iar asta functie de agentia cu care lucreaza. Primii intalniti, P&G, care pozitioneaza mamele campionilor ca fiind titularele celor mai ravnite posturi de pe banca tehnica. Sa-mi fie scuzata parafrazarea sportiva, dar gresesc cu ceva?

Acum ca am vazut acest spot si ca inteleg aproape perfect (nu-s mama) prin ce trece o mama, incep sa ma bucur ca mamele din lumea intreaga au un asa ajutor in arsenal. Doar ca-mi pare rau ca mama de mai jos nu are si ea parte macar de un BGS sau Shelter sau ceva de genul, atunci cand are nevoie. Ca si ea este mama, nu? Iar ala micu’, sigur ar putea ajunge campion.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Best job in the world,… is not a job.

  1. Cristian Cartzu says:

    Pffuuuaiii… ce m-ai lovit cu clipul al doilea! Pe primul il stiam, ca a circulat in ultima saptamana pe net, dar al doilea a fost wow. Si foarte similare ca idee. Nevoile primare pentru un copil in primul sunt dictate de conventiile sociale si astea ocupa cel mai mult timp. Pe cand in al doilea nevoile primare pentru un pui de urs sunt strict primare: securitatea pe primul plan si apoi hrana si restul sunt chestiuni minore.

    Excelenta paralela! Excelenta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *