Entuziasmul care te scoate din casa.

Nu e nimic rau in titlu si nici in povestea de mai jos. Ar fi chiar distractiva pentru toata lumea, daca nu ar fi complet adevarata. Acum vreo saptamana si ceva primesc invitatie pe Facebook de la Marius Matache: Acoustic Bloggers #3! Ta-na-naaaa!

Intru pe link sa vad cand e, am depistat acolo un miercuri, mi-am zis in gand ca nu ratez. Mi-am pus alarma la telefon si gata. Miercuri am plecat de acasa cu gandul la ce frumos o sa fie pe seara. Am plecat de la birou la timp, am ajuns acasa, m-am schimbat, mi-am lasat masina, ca sa pot sa beau si eu o bere cu niste oameni faini. M-am urcat in autobuz. Mi-am gasit un loc si am deschis twitter-ul sa ma laud. Mi-am dat seama ca nu stiu unde se tine. Am deschis Facebookul si primul semn de intrebare a aparut in momentul in care nu aveam niciun eveniment pe lista zilei. Am deschis reminderul din telefon si era acolo. Am redeschis Facebook-ul si am coborat la prima.

Ca pedeapsa pentru ca sunt neatent m-am intors pe jos acasa. De ce sa mai dau inca 2 lei la RATB cand pot sa-i dau in seara asta pentru Stefanut.

Acoustic Bloggers  in seara asta in Joy Pub, de la 8.30. Nu miercurea trecuta cum am crezut eu, toata miercurea trecuta. :) Iar ca sa va faceti o idee cat de serioasa poate deveni treaba, iaca mai jos o inregistrare de la prima cantare din serie, cu Anca Duma la voce.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Entuziasmul care te scoate din casa.

  1. Andrei Catalin says:

    hahaha. chiar vroiam sa te intreb care miercuri, pentru ca citisem mesajul cu invitatia aici si azi e miercuri :))

    noroc ca am avut rabdare si am citit pana la capat :) distractie placuta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *