Stiam…

… ca procesul de vot a devenit o gluma in Romania ultimilor 10 ani, dar nu credeam ca cei alesi sunt clovni. Argumentul meu principal este stirea de mai jos.

Romania introduce taxa pe sex premarital
Luata in considerare de cateva luni, de ministrii cabinetului Boc, la propunerea europarlamentarului pe probleme de Sanatate si familie, Mircea Pascu si a ministrului de finante Sebastian Vladescu, taxa pe sex premarital si relatii intraconjugale a trecut astazi fara probleme prin parlament, fiind adoptata cu 350 de voturi pentru, 70 de voturi impotriva si 6 abtineri.
Considerata alaturi de taxa pe fast-food una din viitoarele surse de venit la bugetul de stat si inspirata din modelul francez, taxa pe “relatii sexuale premaritale si relatii intime intraconjugale” presupune pereceperea unei sume modice de la ambii participanti la actul sexual de fiecare data cand acestia se intalnesc pentru a intretine relatii romantice si poate varia in functie de locatie, durata sau tehnicile folosite.
Din fericire pentru credinciosii cu frica de Dumnezeu, taxa se aplica doar cuplurilor care traiesc in concubinaj nu si cuplurilor casatorite, acestea fiind obligate sa contribuie doar daca intentioneaza sa aiba o relatie sexuala cu o persoana din afara cuplului.
Desi modalitatea efectiva de taxare nu a fost inca hotarata, potrivit ministrului Vladescu vor exista cel putin doua modalitati de plata: cartela pre-pay si abonamentul lunar, in ambele cazuri banii, in jur de 50 de lei pe sedinta, urmand sa fie colectati prin intermediul postei romane.
Potrivit statisticilor oficiale peste 75% dintre romani intretin relatii sexuale premaritale, desfraul atingand cote maxime mai ales in randul elevilor, studentilor si locuitorilor de la oras.

Sursa o gasesti aici.

Acum vine intrebarea mult iubita in scoala: ce a vrut sa spuna autorul?

In mod clar este o stire perversa, daca luam in considerarea caracterul depravant al primelor cuvinte “Luata in considerare de cateva luni, de ministrii cabinetului Boc”. Putem concluziona linistiti ca ministrii vorbesc in cunostinta de cauza cand propun o astfel de taxa, nu ca parlamentarii, care 70 au relatii extraconjugale la greu deci se opun, iar 6 iau in considerare posibilitatea, dar totusi se abtin. Din punct de vedere a tehnicii de redare si pontare, daca-mi este permisa aceasta expresie, tehnologia moderna sare in ajutor, iar o cartela de sex prepaid imi pare solutia cea mai la indemana. E drept ca avand o astfel de cartela in buzunar esti ca hotul neprins, in caz ca esti casatorit. Teoretic si tu ai luat in considerare, ca si ministrii. Daca citim printre randuri insa, s-ar putea sa existe o chichita in spatele acestei masuri. Cuvinte precum “fast food”, “francez”, “tehnicile”, “abonament”, “posta” si “desfrau” ma fac sa ma gandesc ca legea vizeaza in principal sexul industrial si nu cel de privat, de end-user. So I’m safe!

Multumesc pe aceasta cale cititoarei ingrijorate care mi-a trimis aceasta stire :) Buna dimineata!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *