Si azi, ca…

… si ieri am treaba multa. Asa ca primul lucru cand m-am trezit nu a mai fost sa scriu aici, ci sa ma duc sa-mi scot masina din garaj de frica unui meci de fotbal. Nu face sens, nu? Nici mie nu-mi face, dar cand am pus si eu intrebarea administratorului mi-a spus: dar aici e asa (n.r. cand e meci) dintotdeauna, dnu’ Bogdan! Imi dati un telefon pe vineri dimineata si va spun eu. Sa recapitulam: platesc 120 Lei pe luna pentru un garaj pe care exista sanse ca in weekend sa nu-l pot folosi, si eventual sa nu-mi pot scoate masina, ca asta de fapt e problema. Pentru a clarifica un pic, garajul meu, si al altora, se afla sub tribuna unui teren de fotbal, iar cand e meci, pe acea latura parcheaza spectatorii. De doua ori am luat tribuna la rand in timpul meciului intreband: sunteti cumva cu un X rosu, cu numar de IF? I-am si gasit, dupa vreo 30 de intrebari, dar ceva-mi spune ca nu asta ar fi solutia. Daca nu ma insel, in termeni legali, ce se intampla acolo este un soi de obstructionare a dreptului la proprietate. Ma gandeam sa fac o sesizare la Primarie si sa fie cat de cat acoperita de lege, nu doar de bun simt, dar fiind vorba de o primarie din romania, ceva-mi spune ca legea nu imi va fi de mare folos. Reamintesc ascultatorilor, ca aceeasi primarie, in timpul Inimaroiului, a turnat asfalt pe trotuar peste nivelul usilor blocand astfel 15 garaje. Deci nici bunul simt nu-mi va fi de folos. Asadar, are cineva vreo pila pe la Primaria sector 4? Ca vorba administratorului: e asa dintotdeauna, dnu’ Bogdan.

O duminica mai putin romaneasca sa ai! Nu-i musai sa excluzi gratarul, dar macar sa nu dai muzica tare si sa strangi dupa tine!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Si azi, ca…

 1. ramona says:

  eu n-am inteles niciodata in ce consta placerea romanilor de se duce la gratar. sincer. poate pentru ca eu imi pot face gratar oricand acasa, pe aragaz, la fel de bun… explica-mi tu, te rog, din cate am vazut esti fan

 2. nanook says:

  bogdan, chestia este reglementata deja. suni la 112, spui ce te doare, vine masina lor in 5 minute, vede durerea pe chipul tau si cauza ei, suna la tractari, vine tractarea si duce masina care te-a blocat. de altfel, asta este cuvantul cheie. hai succes, n.

 3. @ramona – fan de gratar… ma simt acuzat aici :) Imi place mancarea gustoasa, si cred ca o carne preparata la un foc natural, nu de gaze sau electric are gust mai bun. Gresesc?
  @nanook – good to know. nu stiu daca timingurile vor fi respectate, dar…

  • nanook says:

   timingul se respecta, 5 minute pot fi 7 minute, dar vin ca au masini de ‘comunitari’ peste tot. singura problema este sa-ti vina niste politisti comunitari fara sange in ei, care pentru a se scoate fara scandal, sa incerce sa ‘rezolve’ chestia cat mai pasnic (adica sa ai rabdare…). daca consideri ca aia sunt niste blegi, suni din nou la 112. verificat de mine :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *