Dormitul peste…

… program este atat de placut! Asta pana in momentul in care constientizezi ca aveai treaba. Si totusi… e atat de placut! :) Aveam program azi cu trezire de la 7.30, unde mai pui si postul de aici, care si el trebuia sa fie online deja. Imi aduc aminte ca mi s-a intamplat si la inceputuri, in radio, sa ma trezesc la 6.15, in conditiile in care trebuia sa fiu deja de 15 minute in emisie, dar… a fost ok. Mi-am luat 10% din salariu si gata. Interesant e ca mi-am luat penalizarea pentru ca am zis pe post de ce am intarziat, nu pentru intarzierea propriuzisa. Mie cred ca o sa-mi priasca acest inceput de saptamana amanat :)

Sper ca si tu sa calci cu dreptul in aceasta zi de Luni!

PS: Cand a fost ultima oara cand n-ai putut sa te trezesti si ai intarziat undeva? La birou, la intalnire, nu conteaza…

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Dormitul peste…

  1. adina says:

    Nope, nu mi s-a intamplat sa nu pot sa ma trezesc. Dimpotriva, mi se intampla sa ma trezesc si in weekend la fel de devreme ca in timpul saptamanii. S-a format reflexul, fir-ar sa fie! Ca sa ajung in 45 de minute la birou si sa gasesc si loc de parcare (asta e motivul cel mai important!), ma trezesc la 6.30. Daca mi-ar fi zis cineva, cu niste 2-3 ani in urma, ca voi ajunge sa fac asta, as fi zis ca nu e in toate mintile, ca eu nu pot face asa ceva. Eeehhh, dupa cum am afirmat in variate situatii, instinctul de supravietuire te disciplineaza. :))))))))))))))

    Spor la treaba!

  2. ana says:

    sincer, nu imi aduc aminte cand…dar am vazut aseara filmul “Yes man” cu Jim Carey, care invata sa spun DA tuturor oportunitatilor care i se iveau… si a spus DA trezitului la 6 dimineata, noptilor pierdute pentru ca apoi sa mearga la serviciu (apropo, lucra la o banca), vacantelor spontane (care este primul avion care pleaca?), tuturor lucrurilor pe care noi oamenii indoctrinati de rutina zilnica, plictisiti si prea seriosi le refuzam din start.
    Si ce am inteles din acest film este ca trebuie sa ma relaxez, si sa enjoy life! asa ca data viitoare voi dormi cat voi pofti, fara sa imi pese daca si unde intarzii…(ai inteles ceva din tot ce am scris?!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *