Privind lumea un pic diferit.

Pentru asa ceva iti trebuie antrenament. Daca esti prins in ale tale si privitul lucrurilor iti este una dintre cele mai fixiste calitati, poate ca nu o sa-ti iasa din prima. Cred ca e nevoie si de o doza de visare cu ochii deschisi pentru a putea sa vezi si altceva in jurul tau decat lucrurile cu care esti obisnuit.

Eu m-am surprins de multe ori uitandu-ma la pitici si zambind. Fie zambindu-le lor sa facandu-le cu ochiul sau ceva de genul, pentru ca se zgaiau la mine haios. Am smuls si cateva zambete inapoi si cu atat mai mare a fost multumirea. Apoi mi s-a intamplat sa apar total diferit in fata oamenilor care ma stiu de mult si asta din cauza unei vesti bune primite sau a unei dorinte implinite. Cand suntem relaxati, deschisi catre altii si sinceri cu noi insine aratam altfel. Suntem frumosi. Si din cand in cand e bine sa fim asa si pentru a ii inspira pe altii.

Sa luam spre exemplu la acest Friday Special un clip Coca Cola, despre lucrurile pe care de obicei nu le observam in viata. Gesturi marunte, pline de altruism si naturalete. Da, scopul e publicitar, dar zau ca merita sa vedem dincolo de fatada asta.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *