Pentru ca n-am votat.

Azi va povestesc despre cum mi s-a parut mie filmul Madagascar 3 – Europe’s Most Wanted. Si inainte de asta as vrea sa precizez ca legatura ce pare fireasca intre politica si jungla africana este de departe una exagerata. Jungla este mult mai evoluata, pentru ca acolo lucrurile se intampla natural.

In primul rand cred ca este unul dintre infim de putinele filme la care ma duc fara sa vad trailerul inainte. Nu ca ar fi mare lucru daca ai vedea un trailer, dar voiam sa punctez increderea in titlu.

Apoi ar fi filmul. Ori imi era mie dor de zapacitii aia, ori partea a 3-a a fost cea mai buna de pana acum ca nivel al umorului, actiunii si desfasurarii povestii. Previzibila, ca doar e o animatie, dar si cu momente in care am ramas cu gura cascata, cum ar fi cel al spectacolului de circ, dinspre final.

Modul in care au introdus personaje noi a fost foarte reusit si firesc. Nu mai detaliez ca si acestea, cel putin 2 dintre ele sunt fix ce trebuiau. Ce mi s-a parut un pic deranjant a fost multitudinea de situatii parodiate dupa alte filme, lucru mai putin specific seriei.

Punctele slabe, pentru ca au fost si d-astea, sunt legate de faptul ca mi-a parut scurt :D si de calitatea proiectiei 3D din Cinema City – Cotroceni.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Pentru ca n-am votat.

  1. Andrei Catalin says:

    HA! nu iti mai citesc posturile despre politica. M-au corupt si am fost la vot!

  2. ab says:

    Andrei Catalin, as fi primul care poate sa corupa cu vorbe. Nici nu stiu daca este ilegal. Nu poate fi demonstrat cu probe materiale. De influentat, mi se mai intampla. Recunosc. Sper eu spre bine. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *